Cyber Monday Valaisinmestarilla

Black Fridayn jatkona pidämme maanantaina Valaisinmestarilla myös Cyber Mondayn. Maanantaina on tiedossa superhyviä tarjouksia ja designvalaisimia alennushinnoin. Shoppaile verkkokaupassamme Valaisinmestari.fi maanantaina 29/11 2021!

Mitä Cyber Monday tarkoittaa?

Päivä on kasvanut USA:ssa Black Fridayn jatkeeksi. Alussa Black Friday koski ainoastaan fyysisiä liikkeitä, mutta verkkokaupat ovat kehittäneet päivän, joka muuttaisi liikkeiden villin tarjouspäivän koskemaan myös verkkokauppoja. Tämä ei tietenkään voinut olla samana päivänä kuin Black Friday, sillä kaikki olivat kiireisiä liikkeissä juostessaan. Sen sijaan päiväksi valikoitui Black Fridayta seuraava maanantai – joka on myös amerikkalaisen Kiitospäivän jälkeinen maanantai – päivä sai nimekseen Cyber Monday.  Nimi, joka viittaa suoraan tarjouksiin, jotka on löydettävissä verkosta ja päivään, joka on omistettu täysin verkkokaupoissa shoppailulle. Hauskaa shoppailua!

Tämä suuri online shoppailupäivä on täydellinen joululahjojen ostoa varten ja Valaisinmestarin 100 päivän palautusoikeuden ansiosta voi kauniin designvalaisimen vaihtaa, jos vastaanottaja onkin rakastunut esimerkiksi toiseen väriin tai malliin.

Cyber Monday tarjoukset Suomessa

Viimeisen parin vuoden aikana tämä suuri online shoppailupäivä on löytänyt myös pikku hiljaa paikkansa Suomessa. On mielenkiintoista nähdä, kuinka Cyber Monday kasvaa jatkossa.

Me Valaisinmestarilla olemme omistautuneet tälle päivälle ja Cyber Monday tarjoaakin sinulle mahdollisuuden shoppailla, jos et ehtinyt mukaan Black Fridayn humuun.

Cyber Monday valaisimet

Valaisinmestarilta löydät aina laajan valikoiman valaisimia – ja tämä ei muutu tänä suurena shoppailupäivänä. Maanantaina 29/11 2021 löydät verkkokaupastamme niin pöytävalaisimia, lattiavalaisimia, seinävalaisimia, riippuvalaisimia kuin ulkovalaisimiakin. Riippumatta siitä minkälaista valaistusta kaipaat, löydät varmasti valikoimastamme sen. Tiedämme, että valaisimissa muoto ja käytännöllisyys ovat molemmat yhtä tärkeitä, ja tästä syystä valikoimastamme löydät ainoastaan kaikkein parhaimpia brändejä – juuri niitä, jotka osaavat yhdistää nämä molemmat! Kun etsit esimerkiksi täydellistä riippuvalaisinta tai ulkospotteja, löydät ne takuuvarmasti Valaisinmestarin laajasta valikoimasta.