Cyber Monday Valaisinmestarilla

20 % alennus niille, joilta meni Black Friday sivu suun

Juhlimme Cyber Mondayta keskiyöstä keskiyöhön maanantaina 27.11.2023.
Tarjoamme 20 % alennuksen koko valikoimastamme Philips Hueta, Gubia, Limited Editioneita ja jo alennettuja tuotteita lukuunottamatta. Hanki joululahjat ajoissa ja säästä selvää rahaa.


Shoppaile täällä

Black Fridayn hulinat jatkuvat Cyber Mondayn merkeissä. Uskomattomia tarjouksia design-valaisimista, hyppää ihmeessä mukaan!

Mikä ihmeen Cyber Monday?

Kuten Black Friday, sen jatkeeksi muodostunut Cyber Mondaykin on kotoisin Yhdysvalloista. Ennen verkkomyyntiä Black Fridayta vietettiin kivijalkaliikkeissä. Online-myynnin yleistyttyä muodostui jako: perjantaina fyysiset liikkeet täyttyivät shoppailijoista ja seuraava maanantai pyhittyi verkkoshoppailulle. Erityisesti nettikaupat panostavat Cyber Mondayhin kovasti. Antoisaa shoppailua!

Suuri verkkoshoppailujuhla on oiva tilaisuus hoitaa joululahjaostokset pakettiin ajoissa. Valaisinmestarin sadan päivän palautusoikeus takaa, että tyytymättömätkin lahjansaajat voivat valita mieleisemmän värivaihtoehdon tai mallin.

Cyber Monday -valaisimet

Valaisinmestarin valaistusratkaisuvalikoima on laaja ja vuoden verkkoshoppailutapahtuman aikaan varastomme pullistelee erityisen täytenä. Maanantaina 27.11.2023 löydät pöytä-, lattia-, seinä-, riippu- ja ulkovalaisimet kaupastamme sopuhinnoin. Tarvitsitpa mitä tahansa valaistusta, löydät varmasti sopivan ratkaisun. Sekä käyttötarkoitus, että silmää hivelevä muotoilu ovat tärkeitä valintakriteerejä. Muoto ja käytännöllisyys ovat designin peruspilareita ja meidän valikoimastamme löydät molemmat osa-alueet saumattomasti yhdistävät huippuvalaisimet. Etsitpä täydellistä kattokruunua, ulkospottia tai mitä tahansa valaistusratkaisua – löydät vastauksen Valaisinmestarilta.