Black Friday 2021 Valaisinmestarilla

Oletko jo liittynyt asiakasklubiimme? Saa ensimmäisenä tietoa Black Fridayn tarjouksista!Black Friday alkaa olla jo lähellä. Jos haluat pysyä ajan tasalla kaikista meidän mahtavista tarjouksistamme, tapahtuu se helpoiten liittymällä asiakasklubiimme. Näin olet aina ensimmäisten joukossa kuulemassa kaikista tarjouksistamme!

Black Friday on 26. marraskuuta 2021 ja tiedossa on runsaasti upeita  tarjouksia!

MUISTATHAN. Lähetämme valaisimen mukana ilmaisen valonlähteen, sekä kaikki yli 100 euron tilaukset toimitetaan toimituskuluitta! Meillä on erittäin laaja valikoima ja 100 päivän palautusoikeus!

Black Fridayna voit minimissään säästää  15 % Valaisinmestarin designvalaisimista. Alennukset tulevat olemaan jopa 50 %,  joten hyppää mukaan jos haluat tarttua tarjouksiin!

Jäsenenä saat nämä muun muassa nämä edut…

 • Tarjouksia, joita vain klubilaisemme saavat
 • Tietoa mahtavista kampanjoista
 • Tietoa tämän hetken sisustustrendeistä
 • Infoa designuutuuksista ennen muita
 • Tietoa vanhoista tunnetuista suunnittelijoista
 • Mahtavia kilpailuja ja paljon, paljon muuta <3

  Voit milloin tahansa peruuttaa uutiskirjeen tilauksen


 • Black Friday tarjous

  Perinteen mukaisesti löydät luonnollisesti suuren määrän tarjouksia Black Fridayna. Etsitkö jotakin tiettyä designvalaisinta, ulkovalaistusta puutarhaan tai lastenvalaisinta? Löydät kaikki nämä ja monia muita Valaisinmestarilta – myös tänä suurena tarjouspäivänä.

  Mutta mistä tässä päivässä on oikeastaan kysymys? Löydät vastauksen tähän ja moniin muihin kysymyksiin alta.

  Mikä oikeastaan on Black Friday?

  Black Friday on päivä – ja joka vuosi samaan aikaan – jolloin kaupat ja verkkokaupat tarjoavat suuren määrän tarjouksia. Tästä syystä päivä on saavuttanut myös suuren suosion.

  Perinne on lähtöisin Yhdysvalloista ja avaa joulusesongin suurella määrällä tarjouksia.
  Black Friday on joka vuosi Kiitospäivän jälkeisenä päivänä, eli marraskuun neljännen viikon perjantaina. Monet erinomaiset tarjoukset saivat kuluttajat innostumaan päivästä, ja päivästä onkin tullut massiivinen Yhdysvalloissa! Joillakin on vapaata kyseisenä päivänä, toiset käyttävät aamun ennen töihin menoa shoppailuun. Kukaan ei halua jäädä paitsi kaikista uskomattomista tarjouksista. Tästä syystä olemme tehneet tämän helpommaksi asiakkaillemme – voit liittyä Valaisinmestarin uutiskirjeemme tilaajaksi saat varmasti tietoa kaikista mahtavista tarjouksistamme, joista voit nauttia Black Fridayna.

  Valaisimia tarjoushinnoin

  Tänä suurena shoppailupäivänä löydät myös designvalaisimia alennettuun hintaan. Valaisinmestari osallistuu tänä vuonna tähän vuosittaiseen tarjousjuhlaan ja tarjoaa sinulle fantastisia valaisimia erinomaisin hinnoin! Täydellisen valaisimen löytäminen, niin sisä- kuin ulkotilaankin, voi olla vaikeaa. Toisaalta oikea valaisin on sellainen, joka säilyy sinulla ikuisesti. Mikset säästäisi samalla hieman rahaa? Parasta on saada fantastinen designvalaisin, jota voit ihailla koko loppuelämän ja, josta olet maksanut vähemmän.

  Black Friday Suomessa – monia valaisimia, riippuvalaisimia, pöytävalaisimia ja ulkovalaisimia

  Suomessa Black Friday on vielä nuori, mutta on saavuttanut jo suuren suosion tästä huolimatta! Päivä onkin yksi suurimmista shoppailupäivistämme joulun aluspäivien lisäksi. Vaikka päivä on alun perin Yhdysvalloista ja saavuttanut siellä suuren suosionsa – olemme me myös Suomessa ottaneet päivän erittäin hyvin vastaan.

  Valaisinmestarin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman riippuvalaisimia, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia ja seinävalaisimia, sekä ulkovalaisimia.