Black Friday 2023 Valaisinmestari.fi

Oletko jo liittynyt asiakasklubiin? Saat käyttöösi kaikki Black Friday -tarjoukset!


Black Friday häämöttää aivan kulman takana. Jos haluat pysyä kärryillä kaikista upeista tarjouksistamme, seuraa tilannetta täällä tai liity asiakasklubiimme. Jäsenenä kuulet aina ensimmäisenä kuumista uutuuksista ja hyödyt eksklusiivisista alennuksista. 24.11. koittaessa verkkokauppamme suorastaan räjähtää uskomattomista tarjouksista!


Kokeile onneasi pudotuspelissämme ja voita korisi!

Asiakasklubimme jäsenenä seuraavat edut odottavat sinua… • Tarjouksia, joita vain klubilaisemme saavat
 • Tietoa mahtavista kampanjoista
 • Tietoa tämän hetken sisustustrendeistä
 • Infoa designuutuuksista ennen muita
 • Tietoa vanhoista tunnetuista suunnittelijoista
 • Mahtavia kilpailuja ja paljon, paljon muuta...

  Voit lopetta uutiskirjeen tilauksen koska tahansa

 • Black Friday-tarjoukset

  Kuten perinteisiimme kuuluu, Black Friday-tarjousten kattaus on uskomaton. Etsitkö tiettyä design-valaisinta, ulkovalaistusratkaisuja tai piristystä perheen pienimmälle? Löydät etsimäsi Valaisinmestarilta ja hyödynnä upeat alennukset.

  Mutta mistä tämä perinne on peräisin ja miksi meillä pohjolassakin on hypätty mukaan hulinoihin? Annahan kun kerromme.

  Mikä ihmeen Black Friday?

  Amerikkalaisen kiitospäivän juhlan jälkeinen perjantai on ollut perinteisesti kivijalkaliikkeiden suuri tarjouspäivä ja tapa on levinnyt sekä muihin maihin, että nettikauppoihin.

  Black Fridayn tarkoitus oli juhlistaa joulukampanjoiden aloitusta näyttävin tarjouksin – kiitospäivän hartaan ja kodikkaan vieton jälkeen on hyvä sauma hankkia joululahjat huippuhinnoin ja shoppailla tarmoa täynnä. Black Fridaysta on kehkeytynyt valtava instituutio Yhdysvalloissa; monet saavat jopa päivän vapaaksi töistä ja hurjimpia tarjouksia ryhdytään jonottamaan aamuhämärissä. Kukaan ei halua jäädä ilman mahtavia diilejä, tuskin sinäkään. Valaisinmestarin uutiskirjeen tilaamalla kuulet ensimmäisenä huikeista Black Friday -tarjouksistamme.

  Black Friday -valaisimet tarjouksessa

  Juhlistaaksemme shoppailupäivää tarjoamme design-valaisimia huikeilla hinnoilla. Valaisinmestari on juhlinut Black Fridayta vuosia, eikä 2022 ole poikkeus. Täydellisen valaisimen löytäminen voi olla haasteellista, mutta osuva valinta voi muodostua sisustuksesi keskipisteeksi vuosiksi. Miksipä et siis säästäisi huomattavaa summaa kotisi kiintotähdestä? Laadukas muotoilu ilahduttaa sukupolvesta toiseen.
  Suomessa Black Friday on vielä nuori, mutta on saavuttanut jo suuren suosion tästä huolimatta! Päivä onkin yksi suurimmista shoppailupäivistämme joulun aluspäivien lisäksi. Vaikka päivä on alun perin Yhdysvalloista ja saavuttanut siellä suuren suosionsa – olemme me myös Suomessa ottaneet päivän erittäin hyvin vastaan. Valaisinmestarin verkkokaupasta löydät laajan valikoiman riippuvalaisimia, pöytävalaisimia, lattiavalaisimia ja seinävalaisimia, sekä ulkovalaisimia.

  Osta Mustan perjantain valot Valaisinmestari ja osallistu vuoden suurimpaan ostosjuhlaan.