Aromas del Campo Lattiavalaisimet

Aromas del Campo on tunnettu espanjalainen valaisinmerkki, joka on saanut mainetta alalla ainutlaatuisella muotoilullaan, toiminnallisuudellaan ja korkealla laadullaan. Heidän eksklusiivisten ja innovatiivisten lattiavalaisimiensa valikoima ei ole poikkeus, sillä niissä yhdistyvät tyylikäs estetiikka ja toimiva valaistus. Aromas del Campo -lattiavalaisimet eivät tarjoa vain toiminnallista valaistusta vaan myös esteettisen ilmaisun, joka rikastuttaa mitä tahansa huonetta tyylikkäällä muotoilullaan ja innovatiivisilla ominaisuuksillaan, jotka tuovat ripauksen tyyliä ja hienostuneisuutta mihin tahansa kotiin. Tutustutaan seuraavassa joihinkin Aromas del Campon merkittävimpiin lattiavalaisimiin ja niiden ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.
Elma Lattiavalaisin Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Elli Lattiavalaisin Gold - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Nooi Lattiavalaisin Cream/Matt Black - Aromas del Campo
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 14-16 päivässä
Näytetään 3 / 3 tuotteesta

Elma-lattiavalaisin - Jose Fornasin suunnittelema


Yksi Aromas del Campon suosituimmista lattiavalaisimista on Jose Fornasin suunnittelema Elma-lattiavalaisin. Tämä valaisin on ikoninen kappale, jossa yhdistyvät elegantti siluetti sekä hienovarainen ja miellyttävä valo. Tyylikkään muotoilunsa ja puhtaiden linjojensa ansiosta Elma-lattiavalaisin tuo hienostunutta eleganssia mihin tahansa huoneeseen, jossa se epäilemättä herättää huomiota ja ihailua. Se sopii käytettäväksi olohuoneeseen, makuuhuoneeseen tai toimistoon ja tuo ripauksen hienostuneisuutta mihin tahansa sisustustyyliin. Pehmeä valaistus luo miellyttävän tunnelman ja tekee siitä ihanteellisen valinnan rentoutumiseen ja viihtyisyyteen.

Elli-lattiavalaisin - JF Sevillan suunnittelema


JF Sevillan yhteistyössä Aromas del Campon kanssa suunnittelema Elli-lattiavalaisin on toinen esimerkki espanjalaisen tuotemerkin tyylikkäästä muotoilusta ja toimivasta valaistuksesta. Tämä valaisin erottuu huomattavan esteettisellä muotoilullaan, joka tekee siitä sisustuksessa omanlaisensa koristeellisen taideteoksen, ja korkealla toiminnallisuudellaan, jonka avulla voit säätää valon suuntaa tarpeidesi ja mielialasi mukaan. Elli-valaisin sopii erinomaisesti käytettäväksi lukuvalaisimena nojatuolin vieressä tai tunnelmavalona olohuoneessa. Ajattoman muotoilunsa ansiosta se sopii hyvin kaikkiin sisustustyyleihin ja tuo yksinkertaisuutta ja eleganssia sekä futuristisen vivahteen mihin tahansa huoneeseen.

Nooi lattiavalaisin - Pepe Fornasin suunnittelema


Pepe Fornasin yhteistyössä Aromas del Campon kanssa luoma Nooi-lattiavalaisin on ainutlaatuinen ja huomiota herättävä valaistusratkaisu. Tyylikkään muotoilunsa ja kaarevan muotonsa ansiosta Nooi-lattiavalaisin tuo dynaamista ja modernia estetiikkaa mihin tahansa tilaan. Voimakas valonlähde luo miellyttävän ja tehokkaan valaistuksen, joten se sopii erinomaisesti käytettäväksi lukulampuksi tai huoneen keskeiseksi keskipisteeksi. Nooi sopii hyvin moderniin ja minimalistiseen sisustustyyliin ja tuo ripauksen avantgardea mihin tahansa huoneeseen.

Olipa kyseessä sitten Elma-lattiavalaisimen klassinen eleganssi, Elli-lattiavalaisimen minimalistinen charmi tai Nooi-lattiavalaisimen avantgardistinen muotoilu, Aromas del Campo -lattiavalaisin sopii täydellisesti jokaiseen makuun ja sisustustyyliin.

Löydä lisää ainutlaatuisia valaisimia Aromas del Campolta täältä.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.