AJ-mallisto uusissa väreissä!UUDET VÄRIT AJ-KOKOELMALLE
Me rakastamme AJ-valaisimia, ja jos sinäkin rakastat niitä, niin olemme varmoja, että tulet olemaan innoissasi näistä upeista uutuuksista! Mustan, valkoisen ja vaalean petroolin lisäksi uusi mallisto sisältää tummanvihreää, okrankeltaista, ruostepunaista, keskiyönsinistä, munakoisoa ja kahta harmaan sävyä. Värit nivoutuvat kauniisti Arne Jacobsenin maailmankaikkeuteen, ja ne on valittu huolellisesti korostamaan AJ-valaisimen olemusta.
<hr><font size="+2">Mahdollisesti on aika olla rohkea?</font>


Mahdollisesti on aika olla rohkea?

AJ-mallisto on todellinen muotoiluklassikko, ja olemme erittäin innoissamme siitä, että mallisto kasvaa ja sisältää useita uusia kauniita värejä!

Suosikin valitseminen voi olla vaikeaa, mutta jos rakastat pohjoismaista tyyliä, mustan värinen Wall saattaa olla itsestään selvä valinta sinulle. Mutta ehkä on aika olla rohkea ja valita hieman värikkäämpi? AJ-mallistoon hiljattain tehtyjen lisäysten ansiosta ei ole koskaan ollut parempaa aikaa kokeilla jotain uutta.
<hr><font size="+2">Valoa elämääsi uusilla AJ-lampuilla</font>


Valoa elämääsi uusilla AJ-lampuilla

Jos sinun pitäisi uskaltaa valita yksi tai kaksi väriä, keskiyönsininen tai munakoiso voisi olla hyvä paikka aloittaa, sillä nämä kaksi väriä ovat syviä ja rauhallisia ja sopivat hyvin yhteen harmaan sävyjen kanssa. Tummansiniset ja petrooliväriset mallit ovat olleet - ja ovat edelleen - erittäin suosittuja, koska niiden hillitty luonne lisää rauhallisuuden ja tasapainon tunnetta. Se on loistava tapa lisätä sisustukseen väriä ja lämpöä, jos et tunne oloasi liian värikkääksi.

Jos haluat antaa kodillesi muodonmuutoksen, on paljon pieniä asioita, joita voit tehdä muuttaaksesi sisustuksesi ilmettä. Yhden seinän maalaaminen makuuhuoneessa, keittiössä tai olohuoneessa on suosittu ratkaisu, ja harmaan sävyt ovat erityisen suosittuja. Jos haluat jotain erilaista ja uutta, suosittelemme tummansinistä tai munakoisoa ja siihen sopivaa AJ-lamppua, ja saman tien sisustuksesi on aivan uusi.
<hr><font size="+2">Valaise elämäsi värikaleidoskoopilla!</font>


Valaise elämäsi värikaleidoskoopilla!

Aubergininpunaisen, keskiyönsinisen sekä vaalean- ja tummanharmaan AJ-valaisimen lisäksi tuotemerkki lanseerasi myös silmäänpistävämmät värit Ochre Yellow, Rust Red, Light Petroleum ja Dark Green. Uudet värit liittyvät läheisesti Arne Jacobsenin omaan maailmankaikkeuteen, ja ne on valittu sen perusteella, mitkä värit korostavat parhaiten AJ-valaisimen olemusta.

Täytä siis elämäsi väreillä, haasta aistisi ja tuo sisustukseesi elämää ja dynaamisuutta silmäänpistävillä sävyillä, kuten Ochre Yellow ja Rust Red. Ne ovat taatusti poikkeuksellinen lisä neutraaleihin ja minimalistisiin koteihin, jotka kaipaavat viimeistä silausta.

Upeat petroolivarjostimet sopivat erinomaisesti yhteen vihreiden sävyjen kanssa ja päinvastoin, joten tummanvihreä ja vaalea petrooli AJ-valaisin sopivat täydellisesti yhteen ja herättävät huomiota valkoisissa tai neutraaleissa sisätiloissa ja tarjoavat upean esteettisen kontrastin.
<hr><font size="+2">Säästät itsellesi peilin kiillotetusta teräksestä valmistetuilla AJ-valaisimilla</font>


Säästät itsellesi peilin kiillotetusta teräksestä valmistetuilla AJ-valaisimilla

Hanki alkuperäinen AJ-valaisin teräksestä, jossa on kiillotettu viimeistely. Aitoon Arne Jacobsen -tyyliin se heijastaa ympäristöään ja korostaa AJ-muotoilulle ominaista yksinkertaista ja selkeää ilmettä samalla kun se antaa erinomaisen valon. Ainutlaatuinen kiillotettu teräs antaa valaisimille myös modernin ja eksklusiivisen ilmeen, joka sopii mihin tahansa sisustustyyliin ja herättää huomiota.

Löydä kaikki uskomattomat kiillotetusta teräksestä valmistetut AJ-valaisimet täältä.

Tämä on yksi suosikeistamme, mutta valinnanvaraa on paljon, mikä on hieno asia, koska meillä kaikilla on erilainen tyyli ja maku.
LÖYDÄT KOKO ARNE JACOBSENIN AJ-VALAISIMIEN VALIKOIMAN TÄÄLTÄ.