SLAMP Lattiavalaisimet

Italialainen SLAMP perustettiin vuonna 1994 ja se on kehittynyt vuosien varrella muotoilussa ja hyvässä käsityössä. Suunnittelijat ovat onnistuneet luomaan innovatiivisen, mielikuvitusrikkaan ja esteettisen valaistuksen samalla, kun toimivuus on huippuluokkaa. Tämä merkki herättää uteliaisuuden.
Slamp DANFE-lattiavalaisin on ainutlaatuinen Opaflex-materiaalinsa ansiosta, joka upeiden kuvioiden avulla tarjoaa läpinäkyvän valaistuksen, uniikin tuotteen.
Slamp Bach XL/XXL lattiavalaisin tarjoaa loistokkaan valaistuksen, jonka tämä pitkä ja hoikka valaisin levittää koko huoneeseen. Valaisimen on suunnitellut Francesco Paretti, joka on syntynyt Ternissä. Hän valmistui La Sapienzasta, joka on teollisen muotoilun yliopisto Roomassa. Hän on toiminut konsulenttina suunnittelun parissa ja hän on suunnitellut tuotteita eri yrityksille joko itsenäisesti tai yhteistyössä stylistien kanssa kuten Stefano Giovannonin, Anna Gilin, Gai Mattiolon ja muiden. Vuosina 1997 ja 1998 hän voitti kultaseppä palkinnon San Valentino ORO (San Valentino Gold) ja vuonna 2003 kansainvälisen designkilpailun APRILIA DESIGN palkinnon 2002 (The Scooter). Hän on opettanut G.B. CIGNAROLI Polytechnic of Arts, Veronassa ja LUDI teollisen muotoilun laitoksessa, Roomassa sijaitsevassa La Sapienzassa. Hän työskentelee tällä hetkellä opettajana IED-laitoksessa Roomassa opettaen teollista muotoilua. Hänen töitään on ollut esillä lukuisissa design näyttelyissä.  

SLAMP on italialainen designyritys, joka on muutamien suurten valaisinklassikoiden takana, heiltä löytyy rakkautta muotoiluun ja korkea estetiikan ymmärrys. Näin ollen jokainen valaisin edistää toiminnallisuutta uniikin olemuksensa ansiosta, jokainen valaisin on vuorovaikutuksessa kuhunkin ympäristöön, johon valaisin on asetettu, ja tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen silmille ja sielulle.
Roberto Ziliani perusti SLAMPin vuonna 1994. Roberton tavoitteena on luoda jotakin uutta italialaisella design areenalla: yritys, joka tarjoaa korkealaatuisia valaisimia ja valaistusta, jossa käsityöläisellä on silmää yksityiskohdille ja takaa laadun teollisuustuotannossa ja modernissa sisustuksessa.
Slampin DNA koostuu uteliaisuudesta uusia materiaaleja ja kokeiluja kohtaan sekä luottamuksesta omaan vaistoon, mutta aina futurististen teknisten ratkaisujen kautta. Täydellinen avioliitto suurten mestareiden inspiraation ja visionääri tehon välillä, suuri intohimo ja kiistattomat taidot, jotka ohjaavat nuoria ja luovia SLAMP tiimin suunnittelijoita tavallisten rajojen ulkopuolelle. SLAMPille nämä merkitsevät itsensä voittamista.

Kaikki lattiavalaisimet toimitetaan ilman postituskuluja ja lampuilla.
Bach Lattiavalaisin - SLAMP
Tarkista variantin varastotilanne
Charlotte Lattiavalaisin - Slamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Clizia Lattiavalaisin - SLAMP
Tarkista variantin varastotilanne
Flora Lattiavalaisin - SLAMP
Tarkista variantin varastotilanne
Flora Lattiavalaisin White - Slamp
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 5 / 5 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.