Innermost Seinävalaisimet

Innermost seinävalaisimet ovat innovatiivisia ja uudenlaisia kuten esimerkiksi Jeeves, joka on lisäksi leikkisä, upea ja kaunis.

Jeeves seinävalaisin on ihastuttavan humoristisesta Innermost Jeeves & Wooster valaisinsarjasta.

Sarja koostuu riippuvalaisimista, pöytävalaisimista ja seinävalaisimista, jotka on muotoiltu knallin tai silinterin muotoisiksi, suunnittelijana on toiminut Jake Phipps.

Jeeves & Wooster viittaa brittiläiseen 90-luvun komediasarjaan. Jeeves-valaisimessa on kultainen sisäpuoli, joka heijastaa kauniisti valoa ja luo mukavan lämpimän reunuksen ympäristöön.

Innermost näki päivänvalon vuonna 1999 Wembleyssä, Pohjois-Lontoossa. Suunnittelutoimisto ja workshop Wembleyssä muuttui odottamattomaksi kokoontumispaikaksi Lontoon design taitureille ja siellä luodaan uusia ideoita. Siellä yhdistetään asetukset ja erilaiset uskomukset, jotka ovat kaukana toisistaan ja välillä aivan toistensa rajalla.

Lopulta kyse on aina fuusiosta, jossa on uusia suuntia tekevää luovuutta sekä synergiaa ja pohjimmiltaan se on multikulttuurisen Lontoon tavaramerkki.

Kaikki tämä yhdistettynä on tehnyt Innermostista sen mitä se on tänä päivänä eli brändin, joka keskittyy tulevaisuuteen, mutta silti onnistuu integroimaan sen menneisyyteen sekä syntyperään.

He pitävät kunnolla kiinni alkuperäisestä filosofiastaan - olemalla 'as British as London it self', lyhyesti sanottuna olemalla todella brittiläinen ja samalla ei olla jollain tavalla brittiläinen... Kaunis ja jännittävä sekoitus sellaista, mitä maailma voi tarjota. Ja tämä on Lontoo pähkinänkuoressa.

Kaikki Innermost seinävalaisimet toimitetaan ilman postituskuluja ja ilmaisilla lampuilla.
Näytetään 1 / 1 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.