Lumini Valaisimet

Brasilialainen Lumini on Etelä-Amerikan yksi parhaimmista valaistustuottajista. Tunnetuimpia valaisimia ovat suositut Bossa, Mini Bossa, Bossinha ja Super Bossa -riippuvalaisimet.

Bossa-sarjan on suunnitellut Fernando Prado ja on saanut osakseen monia arvostuksia. Kuten esimerkiksi "Red Dot Award: product design a red dot: best of the best 2007" -palkinnon.
Um Seinävalaisin Valkoinen - Lumini
Suos. hinta EUR 780,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Lisää tietoa Lumini valaisimista

Yli 30 vuoden ajan Lumini on ollut johtava design-valaisimien valmistaja Etelä-Amerikassa. Lumini on brasilialainen valaisinmerkki, joka on kasvanut arkkitehtien ja valosuunnittelijoiden parissa. Normaalisti Brasiliaa ei yhdistetä valaisinsuunnittelijoihin, mutta tässä tapauksessa he ovat yllättäneet. Heidän filosofia on valon tärkeä tarkoitus ihmisten hyvinvoinnille ja he ovat siksi sitoutuneet parantamaan käyttäjien elämänlaatua viimeiset 35 vuotta.
Lumini on aikojen saatossa saanut useita palkintoja ainutlaatuisten ja kauniiden valaisimien ansiosta. Heidän Bauhaus sarja on saanut tunnustetun Design Excellence Brazil Award palkinnon parhaasta tuotteesta vuonna 2011.


Löydät yrityksen valikoidusta valikoimasta paljon mielenkiintoisia, elegantteja ja ainutlaatuisia valaisimia, jotka kaikki noudattavat tyylikästä muotoilua, jotka usein osaavat yllättää. Kyse on valaisimista, jotka eivät koskaan muutu tylsän näköisiksi ja samalla ne ovat hyvä sijoituskohde, jos haluat jotakin kaunista ja jossa on asennetta. Lumini on ajatonta designia, joka ei koskaan poistu muodista.
Heidän kokoelmat ja tuotteet perustuvat designiin, yksinkertaisuuteen ja teknologiaan. He pitävät teknistä kehitystä erittäin tärkeänä. Lumini tuottaa riippu-, lattia-, pöytä- ja ulkovalaisimia. Merkki on muun muassa tunnettu suositusta Bauhaus valaisimesta, jonka on suunnitellut Fernando Prado. Bauhaus valaisin on kaunis, yksinkertainen ja tyylikäs, joka sopii kaikkialle kuten keittiönpöydän tai kirjoituspöydän ylle. Valaisin on pyöritettävissä ja sitä voidaan kääntää 360° kulmassa, mikä mahdollistaa valon kääntämisen juuri sinne mihin sille on tarvetta. Bauhaus valaisin on saatavilla joko mustana tai valkoisena ja se on valmistettu metallista.

Luminin Bossa valaisin on innovatiivinen ja toimiva riippuvalaisin, jossa on useita lamppuja. Jos vedät kevyesti valaisinta, niin voit valita varjostimen asetukset ja muuttaa valon suuntaa. Tämä kaunis riippuvalaisin on saatavilla monessa koossa ja värissä, musta, valkoinen ja erikoismallit kultainen sekä hopea.  
Bossinha valaisin on erittäin siro ja kaunis valaisin, joka on erityisen innovatiivinen brasilialainen tuote. Bossinha on saatavilla mustana, valkoisena ja harmaana sekä kahdessa elegantissa värissä kultainen tai hopea. Kyse on valaisimesta, joka luo upean ja miellyttävän valon, kauniilla valoefektillä.
Hanki puhtaita linjoja ja Brasilialainen ilme kotiisi Luminin valaisinsarjalla.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.