Terence Woodgate Valaisimet

Teollinen muotoilija Terence Woodgate perusti suunnitteluyrityksensä vuonna 2014.
Yrityksen tavoite on luoda vankkaa ja itsenäistä valaistusta rakentamalla innovatiivisia tuotteita, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja kauniita.
Tuotteet on erityisesti suunniteltu ja optimoitu korkealle suorituskyvylle, mutta energiaa säästävät LED-valot antavat niille mahdollisuuden osaltaan vähentää energiankäyttöämme merkittävästi.

Yrityksen visiona on suunnitella valaisimia, jotka toimivat ainoastaan LED-valoin, hyödyntääkseen uuden teknologian etuja.
Kaikissa suunnitteluprosessin vaiheissa tuotteen jokainen aspekti otetaan huomioon, aina pienimmästä komponentista materiaalivalintaan asti. Yhdistämällä oikea materiaali laadukkaaseen tuotantoon saadaan aikaan laatuvalaisimia, joissa koruton suunnittelu sulautuu kehittyneeseen teknologiaan.
Näytetään 7 / 7 tuotteesta

Lisätietoja Terence Woodgatesta

Terence Woodgate -mallisto lanseerattiin vuonna 2014. Malliston perusti teollinen muotoilija Terence Woodgate, ja yrityksen taustalla on yli 25 vuoden kokemus valaistusratkaisuista ja LED-teollisuudesta.
Woodgate on yksi Iso-Britannian kunnioitetuimmista teollisista muotoilijoista. Hänet tunnetaan erityisesti huonekaluista ja valaistuksesta. Hänen lähtökohtansa muotoiluun on yksinkertaisuus, eleganssi ja modernius. Tämä ilmenee tuotteissa kuten The Ethereal Surface Table for Established & Sons. Woodgate on valmistanut tuotteita kuninkaalliselle perheelle vuodesta 2003 ja on saanut useita kansainvälisiä palkintoja muotoilusta, mukaan lukien Red Dot Best of the Best ja IF Ecology Award.

Terence Woodgaten omin sanoin:
“Minua on aina pidetty innovatiivisena menetelmieni suhteen; nyt minulla on mahdollisuus vaikuttaa lopputulokseen joka vaiheessa aina ohjeisiin ja pakkaukseen asti. Sitä kaikkea ajaa intohimo kokemuksen tekemiseen läheisemmäksi ja kauniimmaksi.”
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.