Philips Hue

Philips Hue -tuoteperhe tarjoaa aivan uudenlaisen tavan käyttää kodin valaistusta.
Kalliita sähköasennuksia valonohjauksen koodaukseen ei tarvita, tarvitset vain HUE-lampun, Bridgen ja Philips Hue -sovelluksen. Philips Hue -tuotteet tarjoavat todella uuden ajattelutavan valaistuksesta.  Voit asettaa valaistuksen herättämään sinut, antamaan erinomaisen työvalon, ja antamaan energiaa. Voit hallita valaistusta missä ikinä oletkin.  Voit kytkeä valot päälle lähestyessäsi kotiasi, tai varmistaa, että valot ovat sammutettuna - sammuttamalla valot matkalla töihin. Voit myös saada väriä valaistukseen Philips Hue Color lampuilla tai valaisimilla, näillä voit valita 16 miljoonan värin välillä.
Näytetään 36 / 163 tuotteesta

Lisätietoja Philips Huesta

Philips Hue on uusin ja terävin kärki valaisinmaailman kehityksessä. Ei ole oikeastaan mitään rajoja sille, missä näitä lamppuja ja valaisimia voidaan käyttää ja minkälaisia tunnelmia niiden avulla voidaan luoda. Ihan kuten pelaaminen, puutarhanhoito tai keräily, Philips Huesta voi tulla uusi harrastuksesi. Voit yhdistää jopa 50 Hue-lamppua samaan ohjausjärjestelmään, valita 16 miljoonasta eri väristä haluamasi, ja synkronoida Huen televisiosi tai musiikkijärjestelmäsi kanssa, jotta valaistus vastaa kuultavaa ääntä. Hue-tuotteet ovat erittäin nopeita ja helppoja asentaa, käyttää ja laajentaa. Voit ohjelmoida valaisimet pois päältä lähtiessäsi ja laittaa ne takaisin päälle, kun olet tietyn etäisyyden päässä kodistasi. Voit himmentää niitä, sekoittaa valkoisia ja värillisiä Hue-lamppuja ja saada ne näyttämään useita eri värejä samaan aikaan – kaikki tämä älylaitteella niitä ohjaten.  Voit leikitellä eri värisävyillä ja luoda täydellisen tunnelmavalaistuksen. Mikä parasta, voit käyttää Hue-lamppuja perinteisissä ja yleisissä E27-kannoissa.


Mikä on Philips Hue aloituspakkaus?
Ostaessasi Philips Hue White -aloituspakkauksen saat kaksi täysin toiminnallista E27-lamppua, himmenninkytkimen sekä sillan (Bridge), joka yhdistää ne langattomaan verkkoosi ja mahdollistaa koko järjestelmän hallinnan älylaitteesta. Saat aloituspakkauksen myös ilman himmennintä, jos mieluummin säädät kaikkea älypuhelimellasi tai tabletillasi.
Philips Hue Colour -aloituspakkaus on vastaava kuin White -aloituspakkaus, mutta siinä on himmentimen sijasta kolmas E27-lamppu. Tällä aloituspakkauksella voit tuottaa 16 miljoonaa eri värisävyä, joita voit sekoittaa haluamallasi tavalla.
Uutta Hue -kokoelmassa ovat GU10-kantoihin sopivat lamput. Voit ostaa aloituspakkauksen kolmella GU10-värilampulla ja sillalla. Sekä E27 että GU10 -lamput ovat saatavilla myös Ambiance-versiona, joka tuottaa täydellisen skaalan valkoisia värisävyjä lämpimänvalkoisesta tunnelmavalaistuksesta viileään ja terävään työvalaistukseen – yhdellä lampulla.


Mitä ovat Philips Hue LightStripsit?
Jos pidät valojen kanssa touhuamisesta kokeillen eri vaihtoehtoja, kannattaa tutustua Philips Hue LightStrip Plus 2-meter -aloituspakkaukseen. Nämä LightStripsit ovat täydellisiä mielenkiintoisten efektien luomiseen portaisiin, kaappeihin tai jopa television taakse. Voit muuttaa niiden pituutta ja väriä, ja koska ne asennetaan teipillä, ne on helppo tarvittaessa siirtää toiseen paikkaan ilman, että seiniisi jää rumia reikiä.


Watts & Lumen & Kelvin – Nyt mietityttää…
Lamppujen energiantuotantoa oli tapana mitata watteina, mutta LED-lamppujen kirkkautta mitataan lumeneina (lm). 140 lm vastaa noin 15 wattia. Perinteinen 100 watin lamppu tuottaa 1520 lm. Kelvin puolestaan on värilämpötilan mittari. Lämmintä valoa antava lamppu on jossain 2700-3000 Kelvinin tuntumassa, neutraali värilämpötila on 3500 ja 4000 Kelvinin välillä, ja kylmä väri jossain 4000-5000 Kelvinin välillä. Mitä lämpimämmän valon haluat, sitä matalampaa Kelvin-lukemaa pitää etsiä.


Philips Hue LED – tee oikea valinta
Kaikki Philips Hue -tuotteet ovat LED-valoja. Ne hankkimalla hyödyt LED-teknologian tuomasta energiansäästöstä sekä niiden himmennettävyydestä. Himmennettävyys on Hue -tuotteiden perusominaisuus, mitä ei löydy kaikista muista LED-lampuista. Mikäli sinulla on mitään kysyttävää Philips Huesta, älä epäröi ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai chatin kautta – me olemme täällä auttaaksemme!
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.