Kartell Valaisimet

Italialainen kemiantekniikan insinööri Giulio Castelli on perustanut Kartellin Italiassa vuonna 1949. Giulio aloitti muovituotteiden tuotannon autoteollisuudelle. Myöhemmin muovituotteita tuotettiin kotitalouksiin, jonka jälkeen alkoi design valaisimien tuotanto. Kartell on tunnettu modernista designista ja korkealuokkaisesta muoviteknologiasta, joka kattaa laajan valikoiman maailmankuuluja malleja, jotka ovat luoneet kuuluisat suunnittelijat kuten Ron Arad, Antonio Citterio, Michele De Lucchi, Ferruccio Laviani, Piero Lissoni, Vico Magistretti, Enzo Mari, Alberto Meda, Paolo Rizzatto ja Philippe Starck.

Italialaisen Kartellin tunnetuista designvalaisimista voidaan nimetä mm. hämmästyttävän kaunis Bourgie-valaisin, joka on ehdoton bestseller. Sen barokki tyyli toimii hyvin monien kanssa, ja se antaa ihanan kodikkaan valon olohuoneeseen, valaisin on itsessään jo koriste-esine.

Lisäksi FL / Y valaisin on viime vuosina rynnännyt bestseller-listalle monissa kaupoissa. FL / Y on riippuvalaisin, jolla on iso läpinäkyvä varjostin, mikä löytyy monissa eri väreissä. Tämä valaisin sopii kaikkiin tiloihin ja jokaiseen kotiin.

Muista Kartellin designvalaisimista voidaan mainita Toobe, Take, Ge, E, Neutra ja Cindy. Kartellin italialaiset huonekalut ja valaisimet tehdään muovista ja joskus teräksestä.

Kartellilla on siis yhteensä yli 60 vuoden kokemus klassisten huonekalujen ja valaisimien suunnittelusta muovista, mikä on tehnyt yrityksen hyvin kuuluisaksi kansainvälisesti.
Näytetään 36 / 256 tuotteesta

Lisää tietoa Kartell valaisimista

Kartellilla on yli 60 vuoden kokemus klassisten muovisten huonekalujen ja valaistuksen suunnittelussa, mikä on tehnyt yrityksestä erittäin tunnetun kansainvälisesti italialaisen ja kansainvälisen designin piireissä.
Jos etsit uutta valaisinta, joka on samanaikaisesti design-ikoni ja kohtuuhintainen, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Kartellin valaisimiin, heiltä löytyy varmasti sinulle sopiva valaisin.

Trendien luoja Kartell on tunnettu moderneista ja muodikkaista sisustus tuotteistaan. He ovat muutaman viime vuoden ajan keskittyneet luomaan ainutlaatuisia, upean muotoisia ja korkealaatuisia muovivalaisimia hienoissa väreissä. Kartell on superbrändi, jonka kokoelmasta löytyy paljon mielenkiintoisia design-ikoneita. Vuodesta 1949 lähtien he ovat useita kertoja olleet mukana luomassa italialaista design historiaa. Yritys yhdistää luovuuden, innovaation ja glamourin luodakseen uniikkeja muovisia tyyli-ikoni kokoelmia. Kokoelmat säteilevät omaperäisyyttä, erilaisuutta ja syvyyttä.

Yritys on aikojen saatossa onnistunut muuttamaan ajattelutapaa mitä tulee muoviin. Ennen muovi nähtiin vain toimivana materiaalina, mutta nyt se nähdään luksustuotteena, jolla voidaan kaunistaa kotia. Kartell pystyy kehittämään uusia malleja jatkuvasti, joista näkee selvästi sen, että heidän innovaatiotaso vain jatkuu ja että kyseessä on brändi, jota varmasti tullaan näkemään jatkossakin. Kartell on merkki, joka rinnastaa sisustusmuotoilua muodin kanssa, he tekevät yhteistyötä vaatesuunnittelijoiden kuten Missionin ja D&G:n kanssa. Kartellin tavoite suunnittelun kanssa on se, että heidän luomukset päätyisivät kaikkiin yksityiskoteihin kohtuulliseen hintaan.

Skandinaviassa Kartell tunnetaan ainutlaatuisista ja hämmästyttävistä Bourgie valaisimistaan, jotka on saatavilla useissa väreissä ja monessa koossa. Kartell tekee yhteistyötä kansainvälisesti tunnettujen suunnittelijoiden kuten Philippe Starckin kanssa ja yhdessä he luovat Kartellin kanssa ajattomia tuotteita, jotka sopivat kodin jokaiseen huoneeseen.
Kartellin tunnusmerkkejä on heidän luovuus, teknologia, glamour, toimivuus, laatu ja innovaatio, joka on epätavallinen yhdistelmä tekijöitä, jotka yhdessä strategisen näkemyksen kanssa on johtanut Kartellin kestävään menestykseen. Kartellilla on laaja tietämys alalta, jonka ansiosta he hallitsevat muoviteollisuutta ja innovatiivisia sovelluksia. Heidän valaisimet koostuvat läpinäkyvistä tai kirkkaista väreistä. Jos sinulla on haussa näkyvää designia kotiisi, niin Kartell on sinulle täydellinen ratkaisu. Heidän kokoelmat koostuu riippuvalaisimista, pöytävalaisimista, lattiavalaisimista ja seinävalaisimista.

Heidän Ge' riippuvalaisin on hyvin erityinen vakiomuotojen ja loistavan ilmeensä ansiosta. Sen sympaattiset muodot, upeat valoefektit ja hieno muovivarjostin lisää Kartellin kokoelmaan jotakin todella erityistä. Se voi auttaa luomaan täydelliset puitteet sisustukseen.

Toinen ainutlaatuinen esimerkki Kartellin valikoimasta on Bloom malli. Bloom on kukkamainen ja pramea, lisäksi se luo upean pehmeän ja viihtyisän valaistuksen. Täydellinen joko olohuoneeseen tai ruokapöydän ylle.
Meillä on suuri valikoima, joten tutustu tarkemmin muovimaailmaamme, joka on täynnä design-klassikkoja, jotka eivät seuraa muotia, vaan luovat sitä.

Voit tutustua myös Kartellin omiin kotisivuihin
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.