Chors Valaisimet

Puolalainen designbrändi tekee yhteistyöstä lukuisien nimekkäiden tuotesuunnittelijoiden ja sisustusarkkitehtien kanssa luodakseen innovatiivisia ja esteettisiä valaistusratkaisuja. Ratkaisut ovat syntyneet asiakkaiden tarpeiden mukaan.  Tuotemerkin erilaisten valaisintyyppien ydin on, että niiden on varmistettava optimaalinen valaistus, sekä niiden on vastattava loppuasiakkaan tarpeita ja kysyntää.

Viime vuosien aikana yritys on tehnyt yhteistyötä nuoren ja lahjakkaan suunnittelijan Piotr Kalinowski kanssa.  Yhteistyössä he ovat luoneet pienemmän valaisinsarjan, joka koostuu seinävalaisimesta ja lattiavalaisimesta – saatavilla sekä valkoisena että mustana. Merkin tavoitteiden punaisena lankana on luoda suosittua ja innovatiivista designia, jossa fokus on funktiossa ja teknologiassa, joka tekee sarjan ilmaisusta jännittävän.  Nämä katseita vangitsevat valaisimet toimivat pieninä veistoksina tilassa. Tutustu koko sarjaan kahdessa eri värissä alla.

Ambiente valaistus merkiltä Chors

Suunnittelijan Piotr Kalinowskin sarja on ollut todella suosittu ja tunnetkin mahdollisesti valaisimet paremmin nimellä ”Ambiente”. Sarja koostuu lattiavalaisimesta ja seinävalaisimesta. Molemmat on saatavilla sekä mustana että valkoisena.

Designissa yhdistyy pyöreät, orgaaniset muodot sekä lineaariset ja murretut muodot.
Kaunis kontrastin täyteinen yhdistelmä tarjoaa valaisimille modernin ja veistoksellisen ilmeen. Valaisimet eivät näin ollen tarjoa pelkästään erinomaista valaistusta, vaan niiden ilmaisu tekee niistä veistoksellisia elementtejä, jotka antavat sisustukseen taiteellisen ja luovan ilmeen.
Jokaisen suuremman pyöreän kuplan takana on sisäänrakennettu LED-valonlähde, joka tuo tilaan pehmeän ja keskitetyn valon. Inspiroidu tästä modernista ja taiteellisesta muotokielestä ja tutustu sarjan kaikkiin valaisimiin alla.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.