Zanini de Zanine

Zanini de Zanine on syntynyt Rio de Janeirossa vuonna 1978, jossa hän opiskeli teollista muotoilua katolisessa instituutissa. Hän on suunnittelija ja arkkitehti José Zanine Caldasin poika, joka teki yhteistyötä erityisesti Oscar Niemeyerin kanssa. Varttuessaan Zanini de Zanine sai seurata isänsä työskentelyä arkkitehtuurin, kuvanveiston ja muotoilun parissa.
Hän työskenteli yhteistyössä Sergio Rordiguesin kanssa, jolloin hän tuotti ensimmäisen mallinsa ja sai kandidaatin tutkinnon teollisesta muotoilusta Puc-Rio yliopistosta vuonna 2002. Vuotta myöhemmin hän heittäytyi massiivipuiden tuotantoon, jotka oli luotu purkupaikoilta kerätyillä elementeillä.
Vuodesta 2005 lähtien hän aloitti uuden teollisten huonekalujen sarjan, jotka oli tehty puusta ja muista materiaaleista kuten muovista, metakrylaatista ja metallista. Zanini de Zanine sai Brasilian ja koko maailman arvostetuimman designpalkinnon hänen taiteellisen ajattelutavan ansiosta.
Vuonna 2011 hän aloitti Zanini ateljeen, jossa kohtaa erilaiset luovat maailmat ja hän voi kehittää projektejaan aasta ööhön.
Flora Lattiavalaisin - SLAMP
EUR 965,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Flora Riippuvalaisin S - SLAMP
EUR 396,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Flora Riippuvalaisin M - SLAMP
EUR 546,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Näytetään 3 / 3 tuotteesta
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.