Wallpipe

Wallpipe on minimalistinen, raaka ja ekologisempi valinta, joka tuo persoonallisuutta ja identiteettiä sisustukseen. Käsin valmistetut valaisimet on valmistettu kierrätetyistä vesiputkista antaen niille aivan uuden elämän. Kolme asiaa, jotka ovat tärkeitä merkille Wallpipe uusien tuotteiden kehityksen osalta – ympäristö, kestävyys ja tanskalaiset toimittajat. Kun ostat Wallpipe tuotteen, saat jotakin todella uniikkia. Yrityksen omistaja Lisbeth Grove Mikkelsen sai runsasta suosiota osakseen designillaan, kun hän osallistui Suomessakin tunnettuun tanskalaiseen ’Leijonan Luola’-ohjelmaan. Hänen ideansa sai alkunsa luovasta tee-se-itse-projektista, kun hän loi seinävalaisimen, joka yhtäkkiä kasvoi yritykseksi. Yrityksen valikoimaan kuuluu nykyään myös pöytävalaisimia, riippuvalaisimia ja kynttiläjalkoja.

Jokaisella käytetyllä putkella on oma menneisyytensä ja historiansa, mikä antaa individuaalisen patinan jokaiselle osalle. Tämä tarkoittaa, ettei yhtä täysin samanlaista tuotetta löydy. Valaisimet sopivat täydellisesti moderniin sisustukseen, jossa fokus on kestävyydessä, persoonallisessa tyylissä ja ainutlaatuisessa designissa.

Tutustu myös Wallpipe sisustustuotteisiin täällä
DeskPipe Pöytävalaisin Black - WallPipe
EUR 213,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Wallpipe valaisimet – luovasta projektista yritykseksi

Lisbeth Grove Mikkelsen oli juuri muuttanut taloon ja hänellä ei näin ollut varaa hankkia valaisimia, joista hän haaveili. Kun hänen poikansa kysyi kolmannen kerran saman viikon aikana kysymyksen: ”Äiti, mitä meillä on ruoaksi?”, koska hän ei nähnyt ruokaa, sillä ruokapöydän yllä ei ollut valoa – tämän puuttuvan valon myötä Lisbeth aloitti itse valaisimien valmistuksen.

Asunto-ohjelman innoittamana hän aloitti kahden seinävalaisimen valmistuksen vanhoista putkista, joita hänellä oli kotona. Yksi sijoitettiin kotiin, toista käytettiin kouluprojektin yhteydessä. Hänen ja hänen koulutoveriensa tuli saada 500 kruunua kasvamaan ja näin he laittoivat tämän ylimääräisen valaisimen Facebookin myyntiin. Ensimmäisen päivän aikana he olivat myyneet 10kpl ja seuraavien päivien aikana vielä 5kpl lisää. Lisbethin suureksi yllätykseksi hän sai tilauksen 65 valaisimelle, jonka tekijänä oli Tanskan Aarhusissa sijaitseva hotelli – näin yritys Wallpipe sai alkunsa.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.