Vistosi

Kyseessä on italialaista designia, laatua ja yksi tunnetuimmista italialaisista designyrityksistä mitä tulee valaisimiin. Valmistuksessa käytetään muranolasia.

Yritys on tehnyt yhteistyötä suurien suunnittelija nimien kanssa kuten Vico Magistretti, Ettore Sottsass ja Michele De Lucchi sekä tekee yhteistyötä tänä päivänä nuorten suunnittelijoiden kanssa kuten Barbara Maggolo.
Thor 22 Seinävalaisin Valkoinen - Vistosi
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Poc Riippuvalaisin Ø16 Musta - Vistosi
EUR 459,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Viser 2 ud af 2 produkter

Vistosi valaisimet

Vistosi on todella onnistunut yhdistämään kaikki elementit. Kaikki valaisimet ovat sekoitus muotoilua ja taidetta sekä käsityötä ja teollista tuotantoa.

Vistosi tuli maailmaan vuonna 1960 ja yrityksellä on ollut kaikkina vuosina suuri intohimo valoa kohtaan sekä keskittyminen tutkimukseen ja huippuluokan luovuuteen. He ovat onnistuneet luomaan innovatiivisia ja samalla täysin klassisia valaisimia, joita käytetään useimmissa kodeissa vuosi vuoden jälkeen.

Kokoelma koostuu riippuvalaisimista, pöytävalaisimista, seinävalaisimista ja lattiavalaisimista. Tyylejä löytyy klassisesta muotoilusta taiteellisiin malleihin. Vuonna 1991 suunniteltu Lucciola on muun muassa klassinen valaisin, jota on kopioitu monta kertaa ja siitä on muodostunut ajattoman valaisimen perikuva.

Poc on yksi Vistosin uusista valaisimista, jonka on suunnitellut Barbara Maggolo ja tällä valaisimella on erityisen klassinen muoto. Muodossa on leikiteltu värien kanssa ja ne syntyvät lasinpuhalluksen ohella tehden jokaisesta valaisimesta täysin ainutlaatuisen.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.