Vibia

Vibia on designyritys, joka sijaitsee Barcelonassa. Barcelonassa on huippuluokan designkulttuuri ja tietämys muotoilusta, joten Vibialla on ollut parhaat edellytykset koota ensiluokkainen suunnittelijaryhmä, joilla on huippuluokan tietämys suunnittelusta ja koko alasta.

Jos tarvitset hieman asennetta ja tyyliä kotiisi, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Vibian kauniisiin valoluomuksiin!
Wireflow Riippuvalaisin 0320 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0325 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0330 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0332 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0338 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0340 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0347 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow Riippuvalaisin 0348 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Wireflow ValoKruunu 0315 - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Mayfair Pöytävalaisin Matta Kulta - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Mayfair Lattiavalaisin Matta Kulta - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä
Mayfair Riippuvalaisin Matta Kulta - Vibia
Tulossa varastoon: 14-16 päivässä

Vibia valaisimet

Aloittaessaan paikallisena yrityksenä Barcelonassa, heistä on kasvanut globaali yritys, joka toimii 80:ssä eri maassa ja lisäksi heillä on tytäryhtiö New Jerseyssä. He työllistävät tällä hetkellä yli 100 000 työntekijää.
Vibian tavoitteena on luoda ratkaisuja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin. Vibia haluaa parantaa ihmisten ja ympäristön välistä suhdetta sekä parantaa heidän visuaalista ja emotionaalista hyvinvointiaan.
Valo on Vibialle tärkeä osa arkkitehtuuria ja toiminta keskittyy valaistukseen, tuloksena jokaisesta huoneesta tulee täysin ainutlaatuinen ja todellinen kokemus.
Yrityksen tavoitteena on se, että heidän tuotteet antavat inspiraatiota ja yllätyksiä, sekä tekevät arkipäivästä hieman kauniimman.

Tietoja Vibian Wireflowista
Vibia valaisimella huoneestasi tulee inspiroiva, erityisesti Wireflow valokokoelman avulla. Wireflow on erittäin kaunis valokokoelma, joka koostuu ainutlaatuisista ja erityisistä riippuvalaisimista. Kyse on klassisen kattokruunun uudesta tulkinnasta ja ilmeestä. Kolmiulotteiset ja geometriset muodot luovat läpinäkyvyyden tunteen, joka antaa kiehtovan graafisen tunnelman. Nämä riippuvalaisimet ovat todellinen asenne esine, joka kiinnittää huomiota ruokapöydän yllä, olohuoneessa, keittiössä tai missä tahansa. Upea 3D kokoelma on saatavilla vain mustana.

Tietoja Vibian Skanista
Toinen ainutlaatuinen Vibian valokokoelma on Skan. Skan on riippuvalaisin kokoelma, joka on saatavilla koossa Ø30 ja Ø60. Skan valokokoelma on uusi tulkinta klassisesta muotoilusta, joka yhdistyy erinomaiseen valaistustehoon. Valolähde on LED, joka tekee pehmeän ja mukavan valon helpottaen sen yhdistämistä sisustukseen. Skan riippuvalaisimilla on minimalistinen muotoilu, joka yhdistää perusmuotoja ja puhtaita linjoja. Valaisimet ovat saatavilla kolmessa eri värissä, valkoinen matta, punainen matta ja grafiitin harmaa matta.
Yritys kehittää jatkuvasti omia räätälöityjä mallejaan ja pyrkivät luomaan ja tuomaan lahjakkuuksia yhteen organisaatiossa, jossa tavoitteena on luovuus ja innovaatio, sekä jatkuva uusien ja parempien konseptien etsintä. Heidän tärkeimpänä tehtävänä on jännittävä haaste, joka on kehittää ensiluokkaisia tuotteita.

Vibiasta on kovaa vauhtia tulossa tunnustettu muotoilustaan. Näistä voidaan mainita Arik Levyn suunnittelema kaunis Wireflow, joka on saanut palkintoja muun muassa ”Wallpaper Design Award 2014” ja ”EDIDA 2015 Elle Deco International Design Awards” ja Flamingo riippuvalaisin, joka vuonna 2016 sai ”Design Plus powered by Light + Building” palkinnon Frankfurtissa.