Vibia

Vibia on designyritys, joka sijaitsee Barcelonassa. Barcelonassa on huippuluokan designkulttuuri ja tietämys muotoilusta, joten Vibialla on ollut parhaat edellytykset koota ensiluokkainen suunnittelijaryhmä, joilla on huippuluokan tietämys suunnittelusta ja koko alasta.

Jos tarvitset hieman asennetta ja tyyliä kotiisi, niin kannattaa ehdottomasti tutustua Vibian kauniisiin valoluomuksiin!
Skan Riippuvalaisin Ø30 Matta Valkoinen - Vibia
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Mayfair Riippuvalaisin Matta Grafiitti Harmaa - Vibia
EUR 665,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Mayfair Pöytävalaisin Matta Valkoinen - Vibia
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Viser 3 ud af 3 produkter

Vibia valaisimet

Aloittaessaan paikallisena yrityksenä Barcelonassa, heistä on kasvanut globaali yritys, joka toimii 80:ssä eri maassa ja lisäksi heillä on tytäryhtiö New Jerseyssä. He työllistävät tällä hetkellä yli 100 000 työntekijää.
Vibian tavoitteena on luoda ratkaisuja, jotka sopivat yksilöllisiin tarpeisiin. Vibia haluaa parantaa ihmisten ja ympäristön välistä suhdetta sekä parantaa heidän visuaalista ja emotionaalista hyvinvointiaan.
Valo on Vibialle tärkeä osa arkkitehtuuria ja toiminta keskittyy valaistukseen, tuloksena jokaisesta huoneesta tulee täysin ainutlaatuinen ja todellinen kokemus.
Yrityksen tavoitteena on se, että heidän tuotteet antavat inspiraatiota ja yllätyksiä, sekä tekevät arkipäivästä hieman kauniimman.

Tietoja Vibian Wireflowista
Vibia valaisimella huoneestasi tulee inspiroiva, erityisesti Wireflow valokokoelman avulla. Wireflow on erittäin kaunis valokokoelma, joka koostuu ainutlaatuisista ja erityisistä riippuvalaisimista. Kyse on klassisen kattokruunun uudesta tulkinnasta ja ilmeestä. Kolmiulotteiset ja geometriset muodot luovat läpinäkyvyyden tunteen, joka antaa kiehtovan graafisen tunnelman. Nämä riippuvalaisimet ovat todellinen asenne esine, joka kiinnittää huomiota ruokapöydän yllä, olohuoneessa, keittiössä tai missä tahansa. Upea 3D kokoelma on saatavilla vain mustana.

Tietoja Vibian Skanista
Toinen ainutlaatuinen Vibian valokokoelma on Skan. Skan on riippuvalaisin kokoelma, joka on saatavilla koossa Ø30 ja Ø60. Skan valokokoelma on uusi tulkinta klassisesta muotoilusta, joka yhdistyy erinomaiseen valaistustehoon. Valolähde on LED, joka tekee pehmeän ja mukavan valon helpottaen sen yhdistämistä sisustukseen. Skan riippuvalaisimilla on minimalistinen muotoilu, joka yhdistää perusmuotoja ja puhtaita linjoja. Valaisimet ovat saatavilla kolmessa eri värissä, valkoinen matta, punainen matta ja grafiitin harmaa matta.
Yritys kehittää jatkuvasti omia räätälöityjä mallejaan ja pyrkivät luomaan ja tuomaan lahjakkuuksia yhteen organisaatiossa, jossa tavoitteena on luovuus ja innovaatio, sekä jatkuva uusien ja parempien konseptien etsintä. Heidän tärkeimpänä tehtävänä on jännittävä haaste, joka on kehittää ensiluokkaisia tuotteita.

Vibiasta on kovaa vauhtia tulossa tunnustettu muotoilustaan. Näistä voidaan mainita Arik Levyn suunnittelema kaunis Wireflow, joka on saanut palkintoja muun muassa ”Wallpaper Design Award 2014” ja ”EDIDA 2015 Elle Deco International Design Awards” ja Flamingo riippuvalaisin, joka vuonna 2016 sai ”Design Plus powered by Light + Building” palkinnon Frankfurtissa.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.