TIVOLI LIGHTS

Jo 150 vuoden ajan ovat Tivolin valomestarit kehittäneet sitä seikkailullista ilmapiiriä, jonka Tivolissa voit kokea. Tätä kokemusta käytetään uniikkien laatutuotteiden luomiseen – tuotteiden, jotka kaikin tavoin valaisevat jokaista päivääsi.
TIVOLI LIGHTS –malliston valo- ja sisustustuotteiden avulla voit vuoden ympäri luoda omia maagisia tunnelmia kotiisi. Valikoima kattaa tuotteita hienovaraisesta ja lämpimästä eleganssista puhtaaseen ja loistavaan värien juhlaan. Nöyrän yksinkertaista ja kaunista.

Lisätietoja TIVOLI LIGHTS

Tivolin ja valofirma e3lightin yhteistyönä luodaan uudenlaista perinnettä, joka valaisee monia loistavia arjen hetkiä vuoden ympäri. TIVOLI LIGHTS –sarjan tavoitteena on antaa ostajalleen inspiraatiota ja intohimoa ylellisellä ja funktionaalisella valaisin designilla, sekä luoda arvoituksellista ilmapiiriä pohjoismaisiin koteihin.

TIVOLI LIGHTin suunnittelufilosofian ytimessä on skandinaavinen designtraditio, joka perustuu korkealuokkaisuudelle ja hienostuneelle viimeistelylle, josta on tullut erittäin suosittua myös ulkomailla. Samaan aikaan yrityksen missioon kuuluu innostaa tanskalaisia ja muita pohjoismaita käyttämään tyylipuhtaita ja ylellisiä valoketjuja, sekä muita luovia valoratkaisuja niin kesä- kuin talviaikoina.

TIVOLI LIGHTS –sarja on erityisesti suunniteltu käytettäväksi yksityiskodeissa, ja kattaa niin hienovaraisen, klassisen tyylin, kuin koristeellisen suunnittelun, jossa on hauskoja värejä ja yksityiskohtia. Tavoitteena on, että valon ja valaisimien tulisi olla yksinkertaisia, sekä helppoja ja inspiroivia käyttää sisustamiseen kaudesta riippumatta.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.