Tietoa Meistä

Tervetuloa Valaisinmestarin upeaan verkkomyymälään

Valaisinmestarin upeasta verkkomyymälästä löydät ainutlaatuiset ja laadukkaat valaisimet maailmankuuluilta suunnittelijoilta ja brändeiltä.

Tiimimme

Valaisinmestarin ammattitaitoinen henkilökunta palvelee Sinua tehokkaasti ja ystävällisesti.

Laadukas design

Arvostamme laadukasta designin ja toiminnallisuuden liittoa  - tuotevalikoimamme on laaja mutta tarkkaan harkittu. Valikoimastamme löytyy valaisimet kaikkiin tarpeisiin: on moderneja, klassikoita, hauskoja, ajattomia, katseen vangitsevia, jännittäviä, hurmaavia, puhuttelevia...

Elämys

Haluamme tarjota kokonaisvaltaisen valaisinelämyksen, kerromme sivuillamme tuotteiden, suunnittelijoiden ja brändien historiasta sekä inspiraation lähteistä. On kiva tietää tarinoista valaisimien ja designereiden taustalta.

Mahdollisuus tehdä ostoksia kellon ympäri - parhaaseen hintaan

Verkkomyymälästämme löydät designvalaisimien klassikot ja uutuudet, monessa hintaluokassa. Ja mikä parasta -  voit shoppailla milloin sinulle sopii parhaiten!  Yli 100 euron tilauksissa on ilmainen toimitus.

Valaisinalan uutiset

Välitämme Sinulle kuumimmat uutiset ja trendit designvalaisimien maailmasta. Osallistumme säännöllisesti kansainvälisille messuille, workshoppeihin ja muihin alan tapahtumiin. Saamme jatkuvasti vierailijoita eri brändeiltä sekä vierailemme itse toimittajien ja valmistajien luona.
Olemme ajan hermolla alan uutuuksista ja trendeistä - se näkyy myös valikoimassamme.
Verkkomyymälämme palvelevat ympäri maailmaa

Verkkomyymälämme palvelevat ympäri maailmaa

Valaisinmestari on kovaa vauhtia matkalla designvalaisimien markkinajohtajaksi ja sen taustalla on jatkuva, intensiivinen kehittämistoiminta. Ammattitaitoiseen hallitukseemme kuuluvat toimitusjohtaja/omistaja Morten Brændgaard, Rasmus Skov Skisport.dk:lta, Peter Bur Andersen briqgroup.com:lta, Morten Villumsen MV Consult ApS:lta, Gitte Brændgaard ja Jørgen Bækgaard Valaisinmestarilta.

Valaisinmestarin ydinarvot

• Meille asiakkaan tyytyväisyys on ensiarvoisen tärkeää - työskentelemme ahkerasti, sitoutuneesti ja motivoituneesti sen eteen
• Olemme ammattitaitoisia ja kehitämme itseämme jatkuvasti  
• Tarjoamme  laatua ja hyvää asiakaspalvelua

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Olet aina lämpimästi tervetullut ottamaan yhteyttä kaikissa valaisimiin, valaistuksiin, valonlähteisiin jne. liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalvelumme on Sinua varten.

Puhelin: 020 787 1616
Sähköposti: info@valaisinmestari.fi

Valaisinmestarilla me välitämme ympäristöstä. Teemme kaikkemme välttääksemme muovin käyttöä pakkauksissa, käytämme uudelleen tuotelaatikoita sekä kierrätämme pahvia ja pakkauksia.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Asiakaspalvelu: 020 787 1616
E-mail: info@valaisinmestari.fi
Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00
Lauantai-Sunnuntai: Suljettu

Yrityksen tiedot

Lampemesteren.dk A/S
Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Denmark

Y-tunnus:  2900789-8
IBAN tilinumero: FI30 8146 9710 2181 31
Swift/ BIC Code: DABAFIHH
Danske Bank

Perustettu: 1999