Tietoa Meistä

Tervetuloa sivuillemme Valaisinmestari.fi

Valaisinmestari.fi-sivuilta löydät eksklusiivisimmat laadukkaat valaisimet tunnetuilta suunnittelijoilta.

Tiimimme

Valaisinmestarilla työskentelee joukko, joka on aina valmiina auttamaan sinua.

Laatu ja design

Arvostamme designia ja laatua, ja valikoimamme on tarkkaan harkittu. Tämä tarkoittaa sitä, että valikoimastamme jokainen voi löytää tarvitsemansa valaisimen, oli kyse sitten klassisesta, modernista tai kokeellisesta. Laajasta ja jännittävästä valikoimasta löytyy niin ajattomia, provokatiivisia, kuin inspiroiviakin valaisimia – kaikki Valaisinmestarilta!

Elämys

Kun puhumme kokonaisvaltaisesta ostoelämyksestä, on tärkeää, että asiakkaalla on mahdollisuus lukea valaisimesta ja itse suunnittelijan historiasta. Asiakas ei osta vain jotain joka tuo valoa – vaan uniikin valaisimen. Sivuiltamme löytyy myös kaikista valaisimistamme yksityiskohtaiset kuvaukset ja tekninen info.

Mahdollisuus tehdä ostoksia kellon ympäri -edullisesti

Verkkokaupastamme voitte löytää uusimpia designvalaisimia edullisin hinnoin, sivuillamme teillä on mahdollisuus tilata valaisimia kotisohvalta mihin kellon aikaan tahansa. Ja yli 100 euron tilauksissa saatte ilmaisen toimituksen!

Uutiset

Meillä on kunnia olla jatkuvasti ajan tasalla designvalaisin-markkinoilla ja teillä on mahdollisuus seurata uutisia designvalaisimista sivuillamme.
Päivitämme jatkuvasti uutiskolumniamme, jotta teillä on aina mahdollisuus seurata uutisia uusimmista designvalaisimista.

Monet paikat ympäri maailmaa

Lampemesteren.dk (emoyritys) haluaa kehittää jatkuvasti markkinoiden johtavaa valaisinmyymälää, joten meillä on ammattitaitoinen hallitus, joka omistajan Morten Brændgaardin lisäksi muodostavat Skisport.dk: n Rasmus Skov, briqgroup.comin  Peter Buur Andersen ja hallituksen puheenjohtaja Henrik Brændgaard.

Valaisinmestarin ydinarvot

• Olemme ammattitaitoisia ja ymmärrämme laadun ja hyvän asiakaspalvelun päälle
• Olemme asiakas- ja tulossuuntautuneita
• Olemme avuliaita
• Näemme vaivaa asiakkaidemme eteen
• Olemme sitoutuneita ja motivoituneita

Yhteystiedot

Voitte aina ottaa meihin yhteyttä kaikissa valaisimiin, valaistuksiin, valonlähteisiin ja muihin vastaaviin liittyvissä kysymyksissä.
Asiakaspalvelumme on täällä asiakasta varten ennen tilauksen tekoa, tilauksen aikana ja tilauksen jälkeen.

Puhelin: 020 787 1616
Sähköposti: info@valaisinmestari.fi

Valaisinmestarilla me välitämme ympäristöstä! Teemme kaikkemme välttääksemme muovin käyttöä pakkauksissa, uudelleen käytämme tuotelaatikoita, kierrätämme pahvia ja pakkauksia. Kaikki pahvilaatikot, jotka vastaanotamme, me uudelleen käytämme, toimimme näin ympäristöä säästäen.

Asiakaspalvelun aukioloajat

Asiakaspalvelu: 020 787 1616
E-mail: info@valaisinmestari.fi
Maanantai-Perjantai: 9.30 - 17.00
Lauantai-Sunnuntai: Suljettu

Yrityksen tiedot

Lampemesteren.dk A/S
Birkmosevej 18
6950 Ringkøbing
Denmark

Y-tunnus. :  2900789-8
IBAN: FI30 8146 9710 2181 31
Swift/ BIC Code: DABAFIHH
Tilinumero.: 8146 9710 2181 31
Danske Bank

Perustettu: 1999