Thomas Peter Lund

Thomas Peter Lund syntyi vuonna 1980 Tanskassa. Hän on kouluttautunut arkkitehti ja hänellä on taiteen ja arkkitehtuurin maisterin tutkinto Aarhusin arkkitehtikoulusta. Tänä päivänä hän työskentelee kokeellisen valaisinsuunnittelun, arkkitehtuurin ja strategisen kaupunkikehityksen parissa, joka tutkii valon ja arkkitehtuurin risteytystä.

Hänen ateljeensa STUDIO THOMAS PETER LUND toimii pienenä työpajana, jossa omat valaisinmallit luodaan käsityönä tilauksesta - valo ja arkkitehtuuri kehitellään silmätasolla.
Fyysisten valomallien avulla hänen työtään tutkitaan ja dokumentoidaan arkkitehtonisen arvon, kuten rakenteen, olennaisuuden, valon, tilan ja materiaalin perusteella.
Kyse on valon muuntamisesta käsittelemällä ohjelmallisia valon vaiheita, testaamalla rakenteellisia hierarkioita ja tutkimalla materiaalien ominaisuuksia, jos mahdollista 1:1 testataan.

Thomas Peter Lund on myös osa arkkitehtonisia ja urbaaneja projekteja, jotka muodostuvat tiimistä asianmukaisia monitieteellisiä asiantuntijoita usealta eri luovalta alalta, pääpainona käyttämättömän potentiaalin aktivoiminen.

Thomas Peter Lund on vuosien ajan työskennellyt kilpailuarkkitehtina, jossa hän on ollut avainasemassa monessa kansainvälisessä arkkitehtuuri ja kaupunkisuunnittelun kilpailussa. Hänellä on erityinen käsitys strategisten rakenteiden sekä abstraktien arkkitehtuurimallien kehittämisestä, jotka keskittyvät valon ja tilan väliseen vuorovaikutukseen.

Thomas Peter Lund on kehittänyt valaistusprojekteja, joita on ollut esillä useissa eri Euroopan maissa sekä Yhdysvalloissa.
Thomas Peter Lund on asunut ja työskennellyt useita kertoja Berliinissä ja Malmössä, josta käsin hän on kehitellyt suuren osan töistään.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.