Singles' Day Valaisinmestarilla

Sinkkujen Päivä on AINA 11. marraskuuta, mutta me Valaisinmestarilla juhlistamme sitä koko pitkän viikonlopun 11.-14.11.2023.
Koko viikonloppu on täynnä uskomattomia tarjouksia! Mutta kiiruhda - jotkut tuotteet ovat myynnissä vain niin kauan kun niitä on hyllyssämme!


Olemme esittäneet kysymyksen itsekin - ja syystä. Sinkkujen Päivä - Singles Day, on enemmän kuin vain yksi maailman vilkkaimmista ostospäivistä - se on myös kunnianosoitus yksinään eläville ihmisille kaikkialla maailmassa. Se perustettiin jo 1990-luvulla Kiinassa, missä nuoret halusivat juhlistaa ylpeyttään sinkkuudestaan. Ja ajankohdan valinta - 11.11. ei ollut sattumaa, se on se päivä vuodessa, jolloin maailmassa on eniten "sinkkuja" – 11.11.

Mutta riippumatta siitä, elätkö yksin vai et - voit juhlistaa Sinkkujen Päivää – Singles Day, ilahduttamalla itseäsi tai Sinulle tärkeää ihmistä uudella designvalaisimella.

Sinkkujen Päivä – Singles Day tarkoittaa sitä, että voit hemmotella itseäsi jollakin, mikä antaa Sinulle hyvää mieltä. Se on täydellinen aika pienelle oman, hyvän fiiliksen nostatukselle – joululomakin lähestyy… Hyvä oma tunnetila auttaa ajatuksiamme suuntautumaan myös toisten, tärkeiden ihmisten ilahduttamiseen.