Sinkkujen Päivä – Singles Day Valaisinmestarilla

Sinkkujen Päivä on AINA 11. marraskuuta, mutta me Valaisinmestarilla juhlistamme sitä koko pitkän viikonlopun 11.-14.11.2021.
Koko viikonloppu on täynnä uskomattomia tarjouksia! Mutta kiiruhda - jotkut tuotteet ovat myynnissä vain niin kauan kun niitä on hyllyssämme!

Katso kaikki erikoistarjouksemme täällä

Sinkkujen Päivä - Singles Day - mikä se on?


Olemme esittäneet kysymyksen itsekin - ja syystä. Sinkkujen Päivä - Singles Day, on enemmän kuin vain yksi maailman vilkkaimmista ostospäivistä - se on myös kunnianosoitus yksinään eläville ihmisille kaikkialla maailmassa. Se perustettiin jo 1990-luvulla Kiinassa, missä nuoret halusivat juhlistaa ylpeyttään sinkkuudestaan. Ja ajankohdan valinta - 11.11. ei ollut sattumaa, se on se päivä vuodessa, jolloin maailmassa on eniten "sinkkuja" – 11.11.

Mutta riippumatta siitä, elätkö yksin vai et - voit juhlistaa Sinkkujen Päivää – Singles Day, ilahduttamalla itseäsi tai Sinulle tärkeää ihmistä uudella designvalaisimella.

Sinkkujen Päivä – Singles Day tarkoittaa sitä, että voit hemmotella itseäsi jollakin, mikä antaa Sinulle hyvää mieltä. Se on täydellinen aika pienelle oman, hyvän fiiliksen nostatukselle – joululomakin lähestyy… Hyvä oma tunnetila auttaa ajatuksiamme suuntautumaan myös toisten, tärkeiden ihmisten ilahduttamiseen.

Sinkkujen Päivän - Singles’ Day tarjouksemme


Tarjoamme Sinulle uskomattomia tarjouksia. Katso ne webmyymälämme päävalikosta kohdasta "Ale". Voit esimerkiksi säästää 22% upeista Verpanin klassikkovalaisimista. Löydät myös legendaarisen Flowerpot VP1:n kampanjan ja monia muita mielenkiintoisia erikoistarjouksia useilta brändeiltämme.

Täältä löydät ihan varmasti uuden, ihanan valaisimen

Valaisinmestarin väki toivottaa Onnellista Sinkkujen Päivää - Happy Singles’ Day