Shade

Shade on tanskalainen yritys, joka keskittyy funktionaaliseen ja monipuoliseen valaistukseen. Heidän missionaan on uusimman teknologian avulla muuttaa tapaa, jolla integroimme ja kontrolloimme kotimme valaistusta.

Suomen talvi on pimeä ja päivässä onkin vain vähän tunteja, jolloin voimme nauttia päivänvalosta. Ehkä juuri tästä syystä pohjoismaissa on pitkät perinteet muotoilussa ja optimaalisen valaistuksen luomisessa. Shade yhdistää tähän perinteeseen uusinta teknologiaa. Heidän filosofiansa on, että he ammentavat inspiraatiota auringon luonnollisesta syklistä.
Käyttäjällä tulee olla täysi kontrolli ja mahdollisuus säätää valoa omien toiveidensa mukaisesti ja arjen tarpeita myötäillen. Tämä on mahdollista heidän ØS1 sarjan valaisimilla, johon kuuluu riippu-, pöytä-, lattia- ja seinävalaisimia. Jokaisen sarjan valaisimen valon voimakkuutta, suuntaa ja väriä voidaan säätää. Sarja on luotu yhteistyössä tunnetun suunnittelijan Øivind Slaatton kanssa. Valaisimet ovat helposti säädettäviä Shade Switch -ohjaimella, joka valaisimen mukana tulee sekä asennus on helppoa älypuhelimen sovelluksella.


Shade kehittää jatkuvasti uusia mahdollisuuksia luoda joustavaa valaistusta, joka on optimaalista kaikissa tiloissa. He kutsuvatkin sitä: ”Better Light – Better Living”.
Näytetään 2 / 2 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.