Schottlander Lattiavalaisimet

Bernard Schottlander syntyi Saksassa, tarkemmin sanottuna Mainzissa vuonna 1924 ja hän muutti Englantiin vuonna 1939. Hän taisteli brittiarmeijan leivissä Intiassa, jonka jälkeen hän opetti hitsaustekniikkaa ja aloitti sitten taidelinjan Leedsin College of Art -yliopistossa, jota seurasi Anglo-French art centre St John’s Wood -taidekeskuksessa stipendin pohjalta.

Bernard Schottlander ihannoi Alexander Calderia ja loi tämän inspiraation pohjalta vuonna 1951 Mantis -valaisinsarjan. Liikkuvuus on kudottu syvälle kaikkeen Schottlanderin luomuksiin: taiteilija, insinööri eikä vähäisimpänä yleismies. Hän kehitti älykkään vastapainojärjestelmän, johon on yhdistetty sarja vahvoja ja joustavia metallipalkkeja.

Valon tasapainon ja epätasapainon ikuisen pelin välillä paljastaa muutaman salaisuuksista, mitä tarkoitamme sanoilla “kiinteä muoto” ja “tyhjä”. Ja kuten Alexander Calderin tekemät mobilet, Mantis -valaisimet näyttävät uhmaavan painovoimaa. Esineiden runouden olemus on kutsu päästä sisään unimaailmaan, jossa vallitsee harkittu epätasapainoinen eleganssi…

Schottlander lattiavalaisimet toimitetaan ilman postitusmaksua ja ilmaisilla lampuilla.
Näytetään 3 / 3 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.