Philips

Aikoja sitten vuonna 1891 Frederik Philips osti pienen vaatimattoman tehtaan Eindhovenista, jossa tavoitteena oli valmistaa hehkulamppuja kaikille niitä tarvitseville. Jo silloin pääideana oli tehdä kaikkien arkipäivistä helpompia ja että teknologia kulkisi käsi kädessä ihmisten kanssa.
Lamppu LED 1,8W (205lm) G4 - Philips
Takaisin hyllyssä 29-12-2021
Näytetään 36 / 223 tuotteesta

Lisätietoja Philips -valaisimista

Philips on kehittänyt elämää helpottavia tuotteita alusta alkaen.

Vuosina 1891-1915 yritys oli Euroopan suurin hehkulamppujen valmistaja, ja erityisesti Venäjä oli tärkeä markkina – itse asiassa itse tsaari tarvitsi valaisimia Talvipalatsiinsa.
Vuonna 1912 Philipsistä tuli osakeyhtiö ja kaksi vuotta myöhemmin perustettiin sen tutkimuslaboratorio. Se on sittemmin kasvanut yhdeksi maailman suurimmista yksityisistä tutkimuslaitoksista.
Vuonna 1918 yritys lanseerasi ensimmäiset röntgenputket ja tämän myötä Philips laajentui erilaisten sähkölaitteiden markkinoille. Ensimmäinen radio tuotiin markkinoille vuonna 1927 ja viisi vuotta sen jälkeen Philips oli suurin radiovalmistaja koko maailmassa.

Vuonna 1938 Philips toi markkinoille ensimmäisen televisionsa Utrechtissa pidetyssä konferenssissa, ja vuotta myöhemmin lanseerattiin uraauurtava sähköinen Philishave -partakone.
Vuosi 1963 oli jälleen menestysvuosi yrityksen tuodessa markkinoille äänikasetin.

Läpi koko 1970-luvun yritys laajentui ja tarjosi kuluttajille yhä uusia kuvaan, valaisuun ja tietoon liittyviä ratkaisuja. Vuonna 1983 markkinoille tuotiin CD-levy, joka oli kehitetty yhteistyössä Sonyn kanssa. Samaan aikaan tutkimus energiatehokkaampien lamppujen kehittämiseksi jatkui.
1980-luvulla yritys alkoi keskittyä enemmän terveysalan ratkaisuihin yrittäen tehdä tuotteistaan yhä helpommin käytettäviä erityisesti sairaalahenkilökunnan käyttöön. Tämän positiivisena sivutuotteena sairaalakokemuksesta tuli myös potilaille mukavampi.

Kuvan, valon ja tiedon tutkimus- ja kehitystyö johti lopulta DVD-levyn markkinoille tuloon vuonna 1997, jälleen yhteistyössä Sonyn kanssa.
Terveyssektorilla tehty kehitystyö jatkui läpi 2000-luvun ja 2010-luvun, ja sekä sairaaloissa että potilaiden hoidossa nähtiin useita merkittäviä parannuksia.
Vuonna 2006 Philips lanseerasi ensimmäisen 3D CT-skannerin, ja muutamaa vuotta myöhemmin vuonna 2012 Philips Alluta Clarityn – täysin uudenlaisen röntgenjärjestelmän.
Valaisinratkaisujen suhteen tutkimuksen lopputuloksena on syntynyt Philips Hue.

Philips Hue on innovatiivinen tapa ajatella valaistusta. Jälleen kerran Philips on mahdollistanut tekniikan ja ihmisten kulkemisen käsi kädessä – tällä kertaa filosofia on johtanut hyödyllisen ja elämää helpottavan tuotteen kehittämiseen.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.