Parachilna Valaisimet

Espanjalainen valaisinbrändi Parachilnan valaisinkokoelma, Aballs, on laadukkaiden materiaalien ja taidokkaan käsityön ruumiillistuma. Seinävalaisimet, riippuvalaisimet ja pöytävalaisimet ovat käsityönä valmistettu keramiikasta ja lasista. Kaikki Aballs -sarjan valaisimet koostuvat pyöreästä sumuisesta mattavalkoisesta lasivarjostimesta, sekä keraamisesta osasta, väreissä valkoinen, musta, platina, kulta tai kupari.

Aballs -sarjan on suunnitellut tunnustettu suunnittelija Jaime Hayon. Hän on tehnyt yhteistyötä monen sisustusvalmistajan kanssa ympäri maailmaa. Hän on myös suunnitellut valaisimia mm. &Tradition:lle – voit nähdä nämä  täältä. Kuten Arne Jacobsen vuonna 1960 sisusti huoneita, sisusti myös Jaime Hayon huoneen Kööpenhaminan Radisson Blu Hotelliin (aik. SAS royal). Huoneessa riippuu kaunis Aballs T GR -riippuvalaisin sohvapöydän yllä.  
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Aballs – nykyaikainen art deco valaisin

Tuotteen materiaalit ovat erinomaisia ja käsityönä valmistetun keramiikan värit voimakkaita. Myös sen pyöreä muoto ja messinkinauha tukevat valaisimen selkeää art deco-tunnelmaa. Valaisin on yhtä aikaa täynnä yksityiskohtia ja yksinkertainen – ilme, joka vie historiallista art deco-tyyliä tulevaisuuteen ja tekee valaisimesta nykyaikaisen.

Jaime Hayon ja Tanska

Huoneen 506 SAS royal Hotellissa (nyk. Radisson Blu Hotel) on sisustanut Jaime Hayon ja sieltä löytyy luonnollisesti myös Aballs-sarjan riippuvalaisin. Huoneen sohvanurkkauksen sohvapöydän yllä on Aballs:n suuri kultakeraaminen riippuvalaisin. Se sopii upeasti ja antaa visuaalisen hajavalon huoneeseen. Jaime Hayon on suunnitellut sekä valaisimia että huonekaluja tanskalaiselle &Tradition:lle ja Fritz Hansenille. &Tradition on tunnettu mm. tuottamistaan Verner Pantonin Flowerpot -valaisimista sekä Jørgen Utzonin JU1-valaisimista.      
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.