Flos tarjoaa kaunista uutta alkuperäistä muotoilua vuodesta 2023 alkaen: Bilboquet-pöytävalaisin kolmessa kauniissa värissä

2. toukokuuta 2024
Flos tarjoaa kaunista uutta alkuperäistä muotoilua vuodesta 2023 alkaen: Bilboquet-pöytävalaisin kolmessa kauniissa värissä
Italialainen muotoiluyritys on tehnyt sen jälleen! Hedelmällisessä yhteistyössä ranskalais-kanadalaisen muotoilijan Philippe Malouinin kanssa Flos on luonut kauniin designvalaisimen, jonka konsepti on toteutettu, ulkonäkö on harkittu, sisustus on käyttöorientoitunut ja koostumus on kestävä. Se täyttää kaikki ihanteellisen modernin valonlähteen kriteerit. Bilboquet herättää huomion muotokeskeisellä ulkonäöllään: sylinterimäisellä jalustalla ja valaisinpäällä, magneettisella pallonivelellä ja pitkällä johdolla, jonka väri on yhteensopiva. Kaikki yhdistyy täydellisesti kauniissa rakenteessa, joka on myös viittaus ranskalaiseen pallopeliin bilboquet, josta valaisin on saanut inspiraationsa ja nimensä. Pallonivel voidaan kääntää kaikkiin suuntiin, jolloin voit säätää valaisimen päätä ja siten suunnata valoa äärimmäisen tarkasti. Tämä on erityisen hyödyllistä, koska valaisin tarjoaa kohdennettua, suoraa valaistusta. Valaisimessa on GU10-pistorasia, joka istuu suhteellisen lähellä valon ulostuloa sylinterimäisen valaisinpään päässä, jolloin valo loistaa tehokkaasti ja tarkoituksenmukaisesti, joten Bilboquet sopii erinomaisesti työ- tai lukulampuksi. Vaihtoehtoisesti voit jättää lampun pään seinää kohti, jolloin saat miellyttävän, epäsuoran korostusvalon.

Pöytävalaisimessa on kaunis, yksivärinen pinta, joka korostaa sen muotoiluhenkistä ulkonäköä. Sitä on saatavana kolmessa eri värivaihtoehdossa, joista jokaisessa on huolellisesti valittu varjostin, jonka ansiosta se on helppo integroida sisustukseen.

Samalla valaisimen muotoilussa hyödynnetään kierrätysmateriaaleja: pää ja jalusta on valmistettu kierrätetystä polykarbonaatista, joka on paperintuotannon sivutuote. Valaisin on koottu kokonaan ilman liimaa, joten kaikki sen yksittäiset osat voidaan purkaa valaisimen käyttöiän lopussa ja käyttää uudelleen tulevaisuudessa.

Täältä löydät kaikki Flosin Bilboquet-valaisimen kauniit vaihtoehdot!