Nigel Coates

Nigel Coates haastaa kaiken aikaa arkkitehtuurin ja esineiden merkityksiä. Hänen missiona on lisätä yhtä paljon taidetta ja älykkyyttä arkkitehtuuriin ja muotoiluun. Riippumatta siitä, mihin huoneeseen tai kohteeseen tuotteet tulee, on varmaa, että Coates täyttää ne intohimolla ja ironialla.

Pian sen jälkeen, kun hän valmistui Architectural Association koulusta, Coatesista tuli uniikki suunnittelija ja hänen kekseliäät designmuodot ovat päässeet useisiin rakennuksiin, sisustukseen ja näyttelyihin ympäri maailman, erityisesti Englantiin ja Japaniin. Hänen kokeellisemmat työt ovat päässeet näytille sekä taide, että design yhteyksissä, muun muassa näyttelyissä kuten Alkalbion, joka näytettiin Architectural Associationissa vuonna 1984, Ecstacity, joka näytettiin samassa paikassa vuonna 1992, Mixtacity, joka näytettiin Tate Modernissa vuonna 2007 ja Hypnerotosphere, joka näytettiin 11. arkkitehtuurin biennaalissa Venetsiassa vuonna 2008.

Coates on erittäin haluttu valaistus- ja huonekalusuunnittelija ja hän tekee yhteistyötä monen italialaisen yrityksen kanssa. Vuodesta 2008 lähtien hän on toiminut Art Directorina italialaisessa designyrityksessä SLAMP:issa.
Fiorella Riippuvalaisin Mini Valkoinen - SLAMP
Suos. hinta EUR 387,00
Odotetaan saapuvaksi varastoon: 3-5 päivässä
Näytetään 1 / 1 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.