Munk Collective

Munk Collective on brändi, joka on suunnittelijoiden moderni kollektiivi.
Ensimmäiset askeleet tänä päivänä tuntemallemme Munk Collective brändille otettiin vuonna 2012, jolloin Hans Peter Munk avasi pienen sisustus- ja huonekaluliikkeen aivan Kööpenhaminan sydämessä.
Erikoisliike, joka saavutti nopeasti huikean suosion - mutta Munkin haaveissa tämä ei ollut tarpeeksi.

Hans Peter Munk unelmoi yhteisöstä, johon kuuluisi suunnittelijoita kaikkialta maailmasta. Ei mennyt kauaa kun unelma toteutui - upeita valaisimia jo valmistettiin ja niitä myytiin siinä pienessä liikkeessä, mutta sekin oli vasta alkua ...
Näytetään 2 / 2 tuotteesta
Tänään Munk Collective on moderni, ympäri maailmaa tulevien suunnittelijoiden ja arkkitehtien kollektiivi.
Hans Peter Munk on Munk Collectiven sydän ja sielu. Hän tekee lopulliset päätökset suunnittelijoita ja malleja valittaessa - hän vastaa Munk Collective -brändin designin linjauksista sekä yleisestä estetiikkaa.

Munk Collectivella jokainen on tervetullut suunnittelemaan ja piirtämään ideansa. Jos se onnistuu ja lähtee etenemään prosessissa, tuote on pian saatavilla jälleenmyyjiltä. Nykyaikaisessa kollektiivissa ei saa olla pitkä matka ideasta toimintaan.

Ensisijaisena painopisteenä on kollektiivinen ja positiivinen suhtautuminen intohimoisesti työskenteleviin ihmisiin eri puolilta maailmaa. Se on tiimityöskentelyä, jossa yhteisenä tavoitteena on jatkuva tuotteiden ja linjausten kehittäminen.

Munk Collective on perustettu Tanskan pääkaupunkiin, mutta he eivät miellä itseään itseään pelkästään Skandinaaviseksi brändiksi. Ei ole väliä, tuleeko suunnittelija Soulista tai Tukholmasta, Kapkaupungista tai Kööpenhaminasta – kun vain idea on riittävän hyvä ja sopii yleiseen estetiikkaan sekä linjauksiin.

Munk Collectivella rakastetaan sitä kun uudet, innovatiiviset suunnittelijat tavoittelevat suurella intohimolla unelmiaan.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.