Morten Voss

Syntynyt: 1963
Tunnettuja töitä: Atomheart ja Aeon Rocket -sarjat Light Yearsilta.
Koulutus: Ei koulutusta, hän on itseoppinut suunnittelija.                

Historia
Morten Voss on syntynyt vuonna 1963 ja on kasvanut Tanskan Jyllannin länsirannikolla.
Yksi hänen tunnetuimmista teoksistaan on Atomheart-sarja Light Yearsilta.
Hän on itseoppinut suunnittelija ja on yksi parhaista "uuden" sukupolven tanskalaisista suunnittelijoista. Hän on työskennellyt huonekalusuunnittelun parissa yli 15 vuotta ja hän työskentelee pääasiassa betoni-, rauta- ja puumateriaaleilla, joita hän käyttää syvällisesti saavuttaakseen optimaalisen kokoonpanon ja parhaan muodon sekä materiaalin välisen suhteen.

Lapsena hän unelmoi suihkukoneen suunnittelusta. Mutta hän on toistaiseksi pysytellyt maanpinnalla. Hän kuitenkin saa inspiraatiota töihinsä edelleen ilmailusta ja aerodynamiikasta. Hänen tavoitteena on luoda muotoilua, joka on toiminnallista ja esteettistä. Tämän hän saavuttaa yhdistämällä tunnettuja muotoja ja materiaaleja uusilla tavoilla siten, että yksittäiset osat muuttuvat yhdessä tuotteeksi, joka on toiminnallinen ja niillä on esteettinen lisäarvo.

Morten Voss omistaa oman suunnittelutoimiston, Voss & Co. Kyse on pienestä yrityksestä, jonka visio on luoda moderneja ja eksklusiivisia huonekaluja. Tämän hän on onnistunut toteuttamaan omalla täysin persoonallisella tyylillään.

Morten Voss nauttii siitä haasteesta, mitä tulee epätavallisten muotojen ja materiaalien käyttöön ja yhdistämiseen, johtaen kokonaisuuteen, joka muodostuu usein erilaisista tyyliyhdistelmistä. 90-luvun alussa hän aloitti betonin kanssa työskentelyn. Vuonna 94 hänen ensimmäinen "FlightDeck" pöytä oli valmis.

Hän on suunnitellut paljon ainutlaatuisia tuotteita, joille on ominaista yksinkertaisuus ja rakenne.
Huonekaluille on ominaista yksinkertaisuus, joka on fuusioitunut ironian ja huumorin kanssa. Lisäksi hän pyrkii ilmaisemaan intressejään filosofiaa, kirjallisuutta ja klassista arkkitehtuuria kohtaan puhtaiden linjojen kautta tuotteissaan.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.