Flowerpot VP8 Seinävalaisin | Uutuus merkiltä &tradition

15. lokakuuta 2020
Flowerpot VP8 Seinävalaisin | Uutuus merkiltä &tradition
Toivottakaamme tervetulleeksi Flowerpot-perheen uusi jäsen; Flowerpot VP8 Seinävalaisin. Erittäin upea valaisin, joka tuo kotiin klassista retroilmettä sekä miellyttävää valaistusta. Tunnettu varjostin on asennettu seinätelineeseen, joka kauniisti seuraa valaisimen silhuettia. Varjostinta voidaan säätää telineessä niin, että se kallistuu 90 astetta, mikä on todella käytännöllinen toiminto, jos sinulla on tarvetta enemmän alaspäin suuntautuvalle valolle.

Valaisin on ideaali valinta sängyn vierelle makuuhuoneeseen tai lastenhuoneeseen. Lukuvalona valaisin toimii erinomaisesti olohuoneessa luoden pehmeän ja miellyttävän valon. Valaisinta on saatavilla kuudessa eri värissä ja jokainen valaisin on varustettu väriin sopivalla 2 metrin tekstiilijohdolla.

Ikuisesti suosittu Flowerpot


Verner Panton suunnitteli Flowerpot valaisimen yli 50 vuotta sitten, jolloin valaisin oli alun perin ajateltu ravintoloihin ja hotelleihin. Valaisin löysi kuitenkin tiensä nopeasti yksityisiin koteihin, jossa sekä pöytävalaisin että riippuvalaisin valaisivat lipastoa tai ruokapöytää.

90-luvun retroaallon yhteydessä innokkaat löysivät tämän valaisimen uudelleen, mutta tuolloin tuli olla onnekas, jos valaisimen löysi käytettyjen tavaroiden liikkeistä. Vuonna 2003 tanskalainen &tradition aloitti uudelleen valaisimen tuotannon, ja näin valaisin teki comebackin, kasvaen suositummaksi kuin koskaan aiemmin. Flowerpot valaisinta on saatavilla riippuvalaisimena kahdessa eri koossa, kahtena erilaisena pöytävalaisimena, Flowerpot To Go valaisimena (2020) ja nyt myös Flowerpot VP8 Seinävalaisimena.

Voit ennakkotilata täältä ja valaisin on valmiina toimitettavaksi joulukuun 2020 loppupuolella.