Louis Poulsen uudelleen lanseeraa ikoniset valaisimet uusissa väreissä ja materiaaleissa

29. elokuuta 2018
Louis Poulsen uudelleen lanseeraa ikoniset valaisimet uusissa väreissä ja materiaaleissa

Vuonna 1958 uudelleenmääritteli tanskalainen valaistusmestari Poul Henningsen modernin valaistuksen hänen PH 5, Artichoke ja Snowball designeillaan.
Nämä ikoniset valaisimet eivät yksinään edusta Poul Henningsenin melkein yli kolmenkymmenen vuoden työskentelyä huippuluokkaisen valon luomiseksi, mutta myös asettivat kokonaan uudet standardit valaisimien suunnittelulle.
Vallankumouksellisella monivarjostinjärjestelmällä valaisimet yhdistävät ainutlaatuisen muodon ja älykkään funktion. Tänä päivänä valaisimet ovat rakastettuja ja tunnettuja ympärimaailman!

Tänä vuonna tulee kuluneeksi kuusi vuosikymmentä siitä, kun Poul Henningsen loi nämä ikoniset riippuvalaisimet ja sitä täytyy luonnollisesti juhlistaa! Louis Poulsen lanseeraa syksyllä 2018 PH 5 ja Artichoke valaisimet kokonaan uusissa versioissa. PH 5 saa juhlaversiossa kuparisen varjostimen ja Artichoke on nyt saatavilla messinkisenä versiona ja kaiverruksella. Löydät nämä klassiset riippuvalaisimet uusissa materiaaleissa täältä.

Kevyt ja ultramoderni riippuvalaisin Enigma on saanut myös uuden värin. Tähän saakka valaisin on ollut saatavilla valkoisena, mutta 1. syyskuuta 2018 alkaen valaisinta löytyy myös mustana. Tilaa tämä fantastinen riippuvalaisin täältä.


Löydät kaikki valikoimamme Louis Poulsen tuotteet täältä.