VITA Copenhagen on nyt UMAGE

15. elokuuta 2018

Brändi tunnetun EOS höyhenvalaisimen takana muuttaa nimensä.  Aiemmin on yritys tunnettu nimellä VITA Copenhagen - mutta, vaihtaa nimeksi: UMAGE. Tanskaksi ”umage” tarkoittaa ”ponnistusta”, nimi kuvaakin yrityksen halua tehdä aina parhaansa.

Missiona on tehdä muutosta maailmassa – ja tämä määränpäänä tulee todella tehdä ponnistuksia. Sitoutumisella ja intohimolla yritys ponnistaa ja pyrkii joka päivä luomaan huonekaluja ja valaistusta, jotka tekevät eron ja vaikutuksen. UMAGE -valaisimet ovat harmonisia ja skandinaavisella designillaan erottuvat sisustuksesta. Kauniit ja kevyet EOS valaisimet on valmistettu höyhenistä ja ovat varma hitti jokaisessa pohjoismaisessa kodissa.

Seuraa Valaisinmestarin sivuilta UMAGE:n jännittävää matkaa eteenpäin sisustus- ja valaistusuniversumissa. Käytämme tällä hetkellä yrityksen ”vanhaa” ja ”uutta” nimeä toistaiseksi. Seuraavat kolme kuukautta voit tarkastaa UMAGE:n valaisimet VITA-valikon alta, tämän jälkeen nimenvaihdos tapahtuu totaalisesti myös sivuillamme.

Tutustu merkin UMAGE valaisimiin täällä