MILLION

MILLION on Kööpenhaminassa toimiva designmerkki, jonka Claus Jakobsen ja Jens Kajus perustivat visionaan luoda ikonista suunnittelua korkealuokkaisten materiaalien ja tuotannon avulla.  
Jakobsenin ja Kajusin fokus on luoda erottuvia huonekaluja, valaisimia ja designtuotteita. MILLION on moderni merkki, joka keskittyy pohjoismaiseen designtraditioon pehmeydellä ja funktionaalisuudella. Yritys valmistaa tuotteita sekä moderniin kotiin että ammattilaiskäyttöön.
Voyage Riippuvalaisin M3 Ø46 Black/Oak - MILLION
EUR 719,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Voyage Riippuvalaisin M3 Ø19 White - MILLION
Tulossa varastoon: 21-24 päivässä
Viser 36 ud af 75 produkter

Million - esteettistä valaisintuotantoa ja muotoilua

Claus Jakobsen ja Jens Kajus perusti MILLIONin vuonna 2015 ja pari tekee yhteistyötä pienen suunnittelija- ja arkkitehtiryhmän kanssa luodakseen uusia tuotteita.
Kaikki tuotteet suunnitellaan Kööpenhaminassa ja tuotetaan Tanskassa. Kokoelma koostuu huonekaluista, valaistuksesta ja muista lisävarusteista. Niille ominaista on tarkka estetiikka, vertaansa vailla olevat materiaalit ja erikoislaatuinen tuotanto yhdistettynä täydelliseen viimeistelyyn. Tuloksena saadaan tuotteita, joita on ilo ottaa päivittäiseen käyttöön usean vuoden ajan.

"Suunnittelufilosofiamme perustuu yksinkertaiseen, moderniin muotoiluun skandinaavisella lämmöllä, joka perustuu korkealaatuisiin materiaaleihin ja viimeistelyyn. Tämän saavuttamiseksi käytämme pieniä ja keskikokoisia valmistajia, jotka sijaitsevat lähellä yritystämme Tanskassa ja Etelä-Ruotsissa, näin emme ole koskaan kaukana tuotantoa hoitavista ihmisistä. Uskomme siihen, että viimeiset 5% tekee 100% - laadusta emme tingi. Meille on tärkeää luoda tuotteita, jotka kestävät päivittäistä käyttöä vuosikaudet."
Huonekalut, valaisimet ja esineet, jotka ovat saaneet modernistista inspiraatiota ja skandinaavista humanismia, tähän perustuu uusi tuotemerkki MILLION, joka on valmis valtaamaan maailman Kööpenhaminasta käsin.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.