Mazo

Tämä tanskalainen designbrändi Mazo esitteli heidän ensimmäisen valaisinkokoelmansa keväällä 2019 – samaan aikaan kun itse brändi lanseerattiin.
He keskittyvät ajattoman designin luomiseen – ei vain valaistuksen saralla, vaan myös huonekalujen. Heidän kokoelmansa perustuvat ikonisiin kansainvälisiin designklassikoihin, tuotteita tuotetaan ainoastaan rajattu pieni määrä. Pohjoismaisista materiaaleista ja japanilaisista keramiikkaperinteistä saatu inspiraatio heijastuu heidän valaisinkokoelmansa elegantissa ja yksinkertaisessa luuposliinissa yhdistettynä tukevaan tammeen.

Tämä pätee myös heidän 16PLUS pöytävalaisimeen samannimisestä kokoelmasta. Kaareva puu sopii täydellisesti kauniiseen posliinivarjostimeen, joka päästää valoa lävitseen ja suojaa samalla silmien häikäisyltä. 16PLUS valaisin suunniteltiin alun perin vuonna 1979 Tanskan Designmuseon näyttelyn yhteydessä. Vaikka takana on jo yli 40 vuotta, valaisimen muotoilu sopii täydellisesti moderniin sisustukseen, jossa tunnelmallisuus ja luonnon materiaalit saavat paljon huomiota.
16PLUS Pöytävalaisin Valkoinen - Mazo
EUR 335,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 1 / 1 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.