Lyngsaa

Lyngsaa A/S on tanskalainen yritys, joka on erikoistunut highend design tuotteiden ja teollisuuden LED valaistuksen myyntiin.

Tunnetuimmista tuotteista voidaan mainita valaisinsarja Svalen, Pax ja Spotline. Nämä valaisimet ovat kombinaatio innovatiivista designia ja uusinta LED-tekniikkaa pehmeällä valkoisella valolla.

Enemmän merkistä Lyngsaa

Viimeisimmistä mielenkiintoisista projekteista voidaan mainita Tanskan kuninkaallisen laivan valaistuksen restaurointi, "Floodlight" työvalaisimen kehittäminen meriteollisuuteen kuten lauttoihin, nostureihin ja satama-alueisiin. Täysi LED valaistus lauttoihin ja risteily-aluksiin kuten, Nordlys, Polarlys, Braemer, Vesterålen, Richard With, Seabourne Pride, Seabourne Spirit, Kong Harald, Bastø I, II, III. Lisäksi he ovat tehneet korjaussarjan olemassa oleville valaisimille, jotta voidaan siirtyä energiatehokkaaseen valaistukseen menettämättä väriä ja lujuutta, sekä tietenkin säilyttämällä alkuperäinen muotoilu.
Erityisesti suunniteltu LED autokatos valaistus on myös luotu, sekä Spar Nord Denmark-pankin valaistuksen uudelleensuunnittelu. Lakaisukoneiden ja muiden teollisuuskoneiden valaistuksen kehittäminen yhteistyössä Dan Sweepin kanssa ja hieno yhteistyö Scanel Internationalin kanssa.

Kehitysosastolla työskennellään uusien mielenkiintoisten projektien parissa läheisessä yhteistyössä kaiken maalaisten yritysten kanssa. Tulevaisuuden osalta Lyngsaa uskoo tulevan 3-5 vuoden aikana kehittyvänsä tärkeäksi ja uraauurtavaksi tuottajaksi design ja valaistusmarkkinoilla, jonka tulee myös asettaa uusia standardeja valaistukselle ja samalla rakentaa ja kehittää lupaavia vientimahdollisuuksia. Lyngsaan organisaatiota laajennetaan teknologisen kehityksen ja toiveiden mukaisesti siten, että Lyngsaa A/S hallinnoi markkinoiden määrittelemiä palveluja/vaatimuksia.
Muita valmiita projekteja: - Museovalaistus: Sæby museum - Siltavalaistus: Sæby Å:n silta - Lippunappulat, joissa sisäänrakennetut LED-valot lippujen valaistukseen - Tievalaistus, projekti toteutetaan yhteistyössä LKF:n kanssa - Ulkovalaistus