Kevään 2018 trendit – Keskity pöytävalaisimiin

Koristele messingillä, marmorilla ja betonilla...

Ei ole epäilystäkään siitä, etteikö messinki, marmori ja betoni olisi ‘in’. Niinpä olemme etsineet kahdeksan kuuluisaa pöytävalaisinta, jotka ovat juuri nyt muodissa.

Messinki ja marmori ovat kuin luotu harmaasävyisiä muotoja ajatellen. Ei siis ihme, että ihmisillä on taipumusta yhdistellä messinkiä ja marmoria harmaiden seinien kanssa.  Harmaaksi maalatut tehosteseinät tarjoavat raakaa betonilookkia, mutta jo pelkästään täysin normaali maalattu seinä voi muuttaa koko kotisi ilmeen. Mikäli etsit sisustukseesi kylmää ilmettä, harmaa ja marmori ovat taatusti juttusi. Mikäli etsit jotakin hieman lämpöisempää, suuntaa katseesi messinkiin.
Olitpa sitten enemmän marmorin tai messingin ystävä, voit yhdistellä valaisimia sohvien ja tyynyjen pehmeiden kankaiden, kuten villan ja sametin kanssa. Voit kokeilla myös kaikenlaisia kynttelikköjä, piditpä sitten Kubusta, Nuurista tai Etchista.

Viimeisenä, muttei vähäisempänä, pöytävalaisimien omistaminen on tärkeää! Tarvitsitpa sitten viihtyisää valaistusta tai vahvaa työvaloa, löydät sesongin trendikokoelmat jokaiseen tarpeeseen ja makuun täältä!
Aseta valaisin senkille, ikkunalaudalle tai pöydälle. Sisustuksesi saa hetkessä viehättävän ja viihtyisän ilmapiirin.

Löydä suosikkisi täältä

1. Flowerpot VP3-pöytävalaisin Kiillotettu Messinki - &tradition (EUR 385,00)

1. Flowerpot VP3-pöytävalaisin Kiillotettu Messinki - &tradition (EUR 385,00)

Kiillotetusta messingistä valmistettu Flowerpot VP- pöytävalaisin on saanut inspiraationsa 60- ja 70-luvun Flower Power vallankumouksesta. Flowerpot VP on kaunis pöytävalaisin suurella varjostimella ja samanvärisellä pohjalla. Tyylikästä ja modernia valaistusta kotiisi!
Puoliympyrän muotoisine palloineen Flowerpot on klassinen ja kaunis esimerkki muotoilusta, joka taatusti jatkaa suosiotaan myös tulevaisuudessa.
Katso Flowerpot-valikoima täältä, mikäli rakastat klassisia valaisimia yhtä paljon kuin me.
 2. Amp-Pöytävalaisin Valkoinen/Valkoinen – Normann (EUR 201,00)

2. Amp-Pöytävalaisin Valkoinen/Valkoinen – Normann (EUR 201,00)

Amp -pöytävalaisin on viehättävä ja koristeellinen valaisin, joka luo upean valon ja tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia leikitellä valonlähteillä eri ilmaisujen luomiseksi.
Uudet LED-lamppujen tarjoamat vaihtoehdot mahdollistavat ihastuttavan valaistuksen vaarantamatta energiatehokkuutta. 26,5 cm korkea Amp -pöytävalaisin on monipuolinen valaisin, joka voidaan asettaa juuri sinne, missä eniten tarvitset koristeellista ja tunnelmallista valaistusta.
3. IC T1 -pöytävalaisin Low Messinki – Flos (EUR 586,00)

3. IC T1 -pöytävalaisin Low Messinki – Flos (EUR 586,00)

Messinkinen IC T1 on pöytävalaisin, jossa muoto ja toiminnallisuus tasapainottavat yksinkertaisuutta ja tyylikkyyttä. Ohuella metallivarrella lepäävä yksinkertainen valopallo luo ainutlaatuisen ja veistoksellisen ilmeen, joka ei kuitenkaan tingi yksinkertaisuudessa. Kiitos kevyen muotoilunsa, tämä valaisin istuu mainiosti eri sisustustyyleihin.
4. JWDA Concrete Pöytävalaisin Vaaleanharmaa/Messinki – Menu (EUR 172,00)

4. JWDA Concrete Pöytävalaisin Vaaleanharmaa/Messinki – Menu (EUR 172,00)

Betonista valmistettu ihastuttava ja yksinkertainen JWDA-pöytävalaisin on saanut inspiraationsa öljylampuista. Valaisin on luotu yksinkertaisista materiaaleista - nimittäin lasista ja betonista. Materiaalivalinnat tekevät valaisimesta herkän ja raa'an. Tämä valaisin on ansainnut paikkansa sesongin trendien joukossa.  
17 cm halkaisijalla varustettu valaisin soveltuu erinomaisesti monenlaisiin tiloihin aina makuuhuoneesta yöpöydille ja ikkunalaudoille - melkeinpä kaikkialle, missä tarvitset kaunista valaisinta miellyttävällä valolla.
5. Marble Light Pöytävalaisin SV6 - &tradition (EUR 199,00)

5. Marble Light Pöytävalaisin SV6 - &tradition (EUR 199,00)

Valaisimen muoto ja materiaalivalinnat on yhdistetty luontoa kunnioittavalla tavalla. Valaisin pitää lujasti kiinni pohjoismaisista juuristaan. Nuo juuret ovat myös osa tuotantomenetelmiä, jotka keskittyvät kestävään ja korkealuokkaiseen muotoiluun. Kaiken kaikkiaan tämä valaisin on todellinen ympäristötietoisuuden tuote.
Marble Light on ehdoton suosikki etenkin nyt, kun marmori ja näkyvät hehkulamput ovat muodissa. Turvallinen valinta kaikille, jotka pitävät pohjoismaisesta suunnittelusta.
6. Copycat Pöytävalaisin Kulta – Flos (EUR 623,00)

6. Copycat Pöytävalaisin Kulta – Flos (EUR 623,00)

Flos:n Copycat Gold on mainio esimerkki suositusta pöytävalaisimesta. Sen suosio ei liene kenellekään yllätys. Tämä valaisin on kuin tehty sinulle, joka etsit ihastuttavaa ja eleganttia muotoilua.
Valaisimen muotoilu on ainutlaatuinen ja erottuu edukseen. Kukapa ei haluaisi kaunista ja taiteellista hehkupalloa leijailemaan sisustukseensa? Tämä valaisin saa enemmän huomiota kuin mikään perinteinen valaisin on koskaan saanut.

Jos etsit kromin, kuparin tai mustan kosketusta sisustukseesi, Copycat saattaa olla oikea valinta sinulle. Selaa kokoelmaa täältä.
7. Karl-Johan Pöytävalaisin Black Marquina/Smoked Glass – Newworks (226,00)

7. Karl-Johan Pöytävalaisin Black Marquina/Smoked Glass – Newworks (226,00)

Kuten nimestä voidaan päätellä, Karl-Johan -pöytävalaisin muistuttaa muodoltaan sientä. Valaisimen muotoilua voitaisiinkin kuvailla rauhalliseksi ja pehmeäksi. Hämmästyttävän kaunis valaisin jokaiseen kotiin.
Tummine marmoripohjineen ja kirkkaine savulaseineen tämä valaisin istuu täydellisesti sesongin trendeihin - etenkin muodon ja värin suhteen. Newworks-brändi tekee paljon marmorituotteita ja hyödyntää muita jännittäviä materiaaleja, kuten korkkeja ja betonia. Mikäli etsit juuri näitä elementtejä sisustukseesi, selaa kokoelmaa täältä.
8. Flowerpot VP3 Pöytävalaisin Vaalea Matta Harmaa - &tradition (EUR 266,00)

8. Flowerpot VP3 Pöytävalaisin Vaalea Matta Harmaa - &tradition (EUR 266,00)

Viimeinen esimerkkimme sesongin trendeistä on vaalea matta harmaa VP3 -pöytävalaisin. Tämä valaisin on epäilemättä uskomattoman suosittu ympäri maailman.

VP3 on suosittu valaisin, mutta koska harmaan sävyt ovat juuri nyt muodissa, tämä värimalli on nyt erityisen kuumaa huutoa. Monet ihmiset ovatkin ihastuneet pohjoismaiseen tyyliin viime vuosien aikana. Flowerpot ei koskaan poistu muodista ja mattainen vaaleanharmaa versio on turvallinen valinta jokaiseen sisustukseen.
Jos haluat tarkastella muita malleja, voit selata Flowerpot VP3-kokoelmaa täältä.