Joululahjaideoita lapsille

Joulun suloinen aika on jo täällä - mikä tarkoittaa, että on aika ostaa joululahjoja rakkaimmillemme.
Olemme tehneet sinulle pienen listan inspiraatiota varten, hieman ideoita, mitä ostaa perheen pienimmille lahjaksi. Olemme valikoineet 10 erittäin hienoa valaisinta, jotka ovat varma hitti lasten keskuudessa. Listasta löytyy valaisimia niin pojille kuin tytöillekin, sekä monesta eri hintaluokasta.
1. Miffy First Light

1. Miffy First Light

Miffy First Light on pienin versio Miffy pupusta. Valaisimen korkeus on 30cm ja se on valmistettu silikonista. Tämä pieni ystävä voi olla lapsen uskollinen kumppani etenkin pimeinä iltoina, mutta valaisimen kanssa voi leikkiä ja sen voi ottaa myös mukaan, sillä valaisin on ladattavissa kätevästi USB-laturilla. Miffy pupua on saatavilla kolmessa eri koossa, voit nähdä ne kaikki täällä.

Miffy First Light – 74€
2. Eos - UMAGE

2. Eos - UMAGE

Eos on todella uniikki valaisin, joka on valmistettu hanhenhöyhenistä. Valaisin tarjoaa pehmeän ja kauniin valon hanhenhöyhenien läpäisemänä. Eos valaisinta on saatavilla lattia-, pöytä- ja riippuvalaisimena, sekä valkoisena, harmaana ja vaalean ruskeana versiona. Itse Eos varjostinta on saatavilla viidessä eri koossa: 35 cm, 45 cm, 65 cm, 75 cm ja 1110 cm.

Valaisin sopii yhdistettäväksi Phlips Hue –lampun kanssa, mikä mahdollistaa värin valitsemisen yli 16 miljoonasta vaihtoehdosta. Tämä tekee valaisimesta erityisen hauskan lapsille – ja miksei aikuisillekin.

Voit nähdä kaikki Eos vaihtoehdot täällä.

Eos – hinnat alkaen 91€
3. Nanuk - Mr. Maria

3. Nanuk - Mr. Maria

Tämä suloinen pieni valkoinen karhu on nimeltään Nanuk, unelmavalaisin lastenhuoneeseen, joka sopii niin tytöille kuin pojillekin. Todella rakastettava valaisin, joka tuo iloa lastenhuoneeseen. Nanukista tulee nopeasti lapsen paras ystävä, olemme kuulleet monia tarinoita asiakkailtamme, kuinka suuri hitti tämä suloinen valaisin on heidän kodeissaan ollut.

Nanuk -  153€
4. Zoolight Elefantti

4. Zoolight Elefantti

Zoolight Elefantti on osa söpöjä eläinvalaisin –sarjaa. Tämä valaisin on jo klassikko lastenhuoneen valaistuksessa. Zoolight Elefanttia on saatavilla kahdessa eri koossa – 27cm korkeudella ja 12 cm korkeudella. Valaisinta on saatavilla myös seinävalaisimena.

Zoolight Elefantti -  hinnat alkaen 39€
5. Flowerpot VP3 Beige Red

5. Flowerpot VP3 Beige Red

Flowerpot VP3 Pöytävalaisin on aito klassikko, jota nähdään joka puolella skandinaavisia koteja. Kyseessä on yksinkertainen, elegantti ja upea valaisin, joka sopii erittäin hyvin lastenhuoneeseen. Valaisinta on saatavilla 10 eri värivaihtoehdossa, näet ne kaikki täällä.

Flowerpot VP3 Beige Red  - 266€
6. Flowerpot VP3 Grey Beige

6. Flowerpot VP3 Grey Beige

Tähän olemme valinneet myös Flowerpot VP3 Pöytävalaisimen, mutta värissä Grey Beige. Tämä väri on helppo yhdistää moneen erilaiseen lastenhuoneen värimaailmaan. Kuten aiemmin mainittu, valaisinta on saatavilla 10 eri värivaihtoehdossa, joten vaihtoehtoja löytyy myös monia.

Flowerpot VP3 Grey Beige – 266€
7. Light Strips - Philips Hue

7. Light Strips - Philips Hue

Light Strips merkiltä Philips Hue on täydellinen lastenhuoneeseen. Tuotetta voidaan taivuttaa ja muotoilla haluttuun muotoon. Light Strips tarjoaa monia mahdollisuuksia luoda hauskoja figuureja lastenhuoneeseen, yli 16 miljoonassa eri värissä.

Philips Huen Light Strips – 79,95€
8. Bicoca Pale Pink

8. Bicoca Pale Pink

Bicoca on värikäs ja käytännöllinen pöytävalaisin, jonka voi ottaa mukaan. Tässä nähtävillä Pale Pink versio, joka sopii todella hyvin pienen tytön huoneeseen. Valaisinta on saatavilla monessa eri värivaihtoehdossa, joten voit helposti löytää mieleisesi värin, jos tämä versio ei ole sinulle mieleisin. Bicoca on erittäin suloinen ja käytännöllinen valaisin.

Bicoca Pale Pink Pöytävalaisin – 186€
9. Bicoca Light Blue

9. Bicoca Light Blue

Tässä nähtävillä myös Bicoca Pöytävalaisin, mutta värissä Light Blue. Voit nähdä ne kaikki täällä.

Bicoca Pale Pink Pöytävalaisin - 186€
10. Follow Me

10. Follow Me

Follow Me –valaisin merkiltä Marset on erittäin upea valaisin, jota on saatavilla kahdessa eri koossa. Voit ottaa valaisin mukaan melkein mihin tahansa haluat. Follow Me on kepeä ja tyylikäs valaisin, jota voidaan käyttää tunnelmavalaistuksen luojana, tai yövalona lastenhuoneessa.

Valaisin on himmennettävissä.

Follow Me – hinnat alkaen 186€

Toivomme, että tämä on tehnyt joululahjaostoksien teosta vain helpompaa, jos kaipaat lisäneuvoja – asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

Oikein tunnelmallista Joulua Valaisinmestarilta