Joulu on jo ovella

Kaunis joulu aika koputtelee jo ovella, taianomainen aika on aluillaan. Aika kodikkaalle ja tunnelmalliselle valaistukselle.

Etsitkö joululahjoja ja kaipaat hieman inspiraatiota? Olemme koonneet muutamia ideoita yhteen sinua varten ja toivomme, että niistä voisi olla apua täydellisen joululahjan etsinnässä. Olet myös aina tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse info@valaisinmestari.fi, tai puhelimitse 020 787 1616 – autamme sinua mielellämme. Aukioloaikoinamme olemme myös tavoiteltavissa chatin kautta, löydät sen sivun vasemmasta kulmasta.  Jaamme myös inspiraatiota aina Facebookin ja Instagramin kautta.

Joululahjaideoita naiselle
Joululahjaideoita miehelle
Joululahjaideoita lapsille


Jos kaipaat apua ja inspiraatiota joululahjojen valinnassa, olemme koonneet muutaman listan sinua varten, toivoen, että niistä voisi olla apua
Adventti-kilpailu

Adventti-kilpailu

Järjestämme adventti-kilpailun Instagram-sivuillamme, jossa sinulla on mahdollisuus voittaa muutamia upeita valaisimia, joten kiirehdi ja hyppää mukaan.

Juhlistamme verkkosivuillamme myös adventtia, liittyessä asiakasklubiimme, olet mukana adventti-kilpailussamme – voit liittyä täällä.

*Kun liityt asiakasklubiimme, liityt samalla uutiskirjeemme tilaajaksi, mutta sinulla on aina mahdollisuus lopettaa uutiskirjeen tilaus milloin tahansa. Lue lisää täältä.

Jouluale

Olemme koonneet useita kauniita valaisimia ja päättäneet hemmotella sinua hieman lisää muutamilla hyvillä tarjouksilla. Voit nähdä kaikki nämä upeat tarjoukset täällä.

Toivomme voimamme auttaa sinua luomaan oikean joulutunnelman!

Hyvää Joulua Valaisinmestarilta