Jake Dyson

Tunnettuja töitä: CSYS Pöytävalaisin, CSYS Lattiavalaisin, Motorlight Lattiavalaisin
Koulutus: Suunnittelija

Historia
Jake Dyson varttui Englannissa ja siellä hänen ei tarvinnut etsiä kaukaa inspiraation lähteitä. Hänen isänsä, James Dyson, oli hyvää vauhtia tulossa yhdeksi maailman suurimmista keksijöistä. Ilmeisesti hän perusti oman suunnittelutoimiston Lontooseen vuonna 2004, mutta hän ei suunnitellut pölynimureita niin kuin isänsä, vaan hän oli kiireinen keksiessään parempia valaisimia.

Hänen ensimmäinen tuote oli Motorlight-lattiavalaisin, motorisoitu valaisin, joka mahdollistaa valonsäteiden pituuden säätämisen. Sen jälkeen tuli samankaltainen, mutta pienempi kuin Motorlight, jota voidaan ohjata kaukosäätimellä. Lisäksi hän on suunnitellut todella minimalistisen CSYS:n. Valaisimessa on sisäänrakennettu jäähdytysmekanismi, joka on suunniteltu antamaan LEDeille poikkeuksellisen pitkän käyttöiän, sekä uniikin mekanismin asetusmahdollisuuksille. Jake väittää itsekin, että urheilun lisäksi suunnittelu oli ainut asia, missä hän oli hyvä koulussa.

14-vuotiaana hän oli oppinut käyttämään sorvia. Häntä kiehtoi osien ja komponenttien tekeminen ja häntä innoitti mekanismit, innovaatio ja teknologia. Hän uskoo, että valmistusprosessien ymmärtäminen on ratkaisevan tärkeää suunnittelussa ja innovoinnissa, lisäksi tämä on yksi yrityksen kulmakivistä.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.