GN Belysning

GN belysning A/S toimittaa sähkö- ja valaisinmateriaaleja sähköasentajille ja valaisinliikkeille. Yritys perustettiin vuonna 1999 ja se on siitä lähtien ollut vakaassa kasvussa. Yrityksen vakaa kasvu perustuu lojaaleihin ja uskollisiin asiakkaisiin sekä tuotevalikoiman jatkuvaan kehittämiseen ja uusimiseen.
   
Yrityksen konttori ja varasto sijaitsee Herningissä, Keski-Jyllannissa. Sen tavoitteena on tarjota parasta palvelua ja kehittää jatkuvasti laatutuotteita, kohtuuhintaan.

Yrityksen päätuotevalikoima kehittyy nopeasti. Tällä hetkellä heidän valikoimassaan on noin 4000 tuotetta; valonlähteitä, kuten kiinteät spot-valaisimet ja muut valaisintarvikkeet, valaisimien sähkötarvikkeita, valaisimia kauppa- ja liiketiloihin sekä joulu- ja juhlavalaisimia.

Heidän hyveensä näillä tuotealueilla on, että heiltä saa edelleen monia ”vanhoja” hyviä tuotteita, kuten riippu-putkivalaisimia, messinkikantoja jne. Mutta samalla he ovat edelläkävijöitä, kun on kysymys LED-valaisimista ja muista valaisintarvikkeista.

GN Belysning tuotteet löydät alta.
KulmaPistoke FORM W/Maa Valkoinen  - GN
EUR 31,00
Tuotetta on varastossa
Näytetään 20 / 20 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.