Erik Magnussen

Syntynyt: 1940
Tunnettuja töitä: Ring valaisin - Pandul, Form 25 termos - Bing & Grøndal, Z-Chair, Stelton termospullo
Koulutus: Keraamikko                                      

Historia
Erik Magnussen syntyi vuonna 1940 Kööpenhaminassa. Hän kävi keraamikon koulutuksen Soveltavan taiteen ja muotoilun koulussa, ja sai hopeamitalin päättökokeesta Kööpenhaminassa vuonna 1960.

Erik Magnussenin töitä myydään suurimmassa osassa maailmaa ja niitä on esillä museoissa ympäri maailman, lisäksi hän on saanut runsaasti palkintoja töistään. Erik Magnussen sai Lunning-palkinnon jo vuonna 1967 ja Huonekalu-palkinnon vuonna 1977. Vuonna 1983 tanskalainen designneuvosto nimitti Magnussenin vuoden suunnittelijaksi.

Magnussenin tuotteille on myönnetty ID-palkinto useita kertoja. Hän sai Bindesbøll-mitalin vuonna 1996 ja vuonna 1997 oli The Red Dot-palkinnon vuoro The Design Innovations kilpailusta vuonna 1997, jonka järjestäjänä toimi Design Zentrum Nordrhein-Westfalen. Erik Magnussen sai The Good Design Gold Prize-palkinnon The Japan Industrial Design Promotion-yhdistykseltä.

RING-valaisin, jonka Magnussen oli kehitellyt yhdessä Pandulin kanssa, sai vuonna 2000 yhden kunniallisista ykköspalkinnoista suuressa eurooppalaisessa design kilpailussa nimeltä Lights of the Future.
Näytetään 4 / 4 tuotteesta
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.