Embacco Valaisimet

Embacco Lighting on vuodesta 1994 toteuttanut lukemattoman määrän valo-projekteja ja designeja.

Embacco lanseerasi vuonna 2008 ensimmäisen kokoelmansa, joka sisälsi kaksi valaisinta Outdoor – Welcome ja Light U. Kokoelman tuotteet valmistettiin vuoteen 2012 asti perinteisistä ”kovista” materiaaleista, kuten metallista, lasista ja muovista. Embacco kutsuu tätä kautta nimellä ”HardWare”.

Embacco päätti vuoden 2012 puolessa välissä vaihtaa suuntaa ja keskittyä uusiin suuntauksiin pehmeämmässä, inhimillisemmässä maailmassa – tätä he kutsuvat ”SoftWare”.
Näytetään 1 / 1 tuotteesta

Embacco konsepti

Embaccon konsepti perustuu yrityksen omaan kokemukseen. Lise Nørgaard - Embaccon perustaja alkoi tulla hyvin herkäksi äänille ollessaan tiloissa, joissa oli kovia materiaaleja ja paljon ihmisiä juttelemassa keskenään. Hän alkoi tutkimaan, kokivatko muutkin ihmiset samalla tavalla ja tuloksena selvisi, että kyllä kokivat. Tähän aikaan Embacco suunnitteli materiaaleja maatiloille, ja Lise käänsi tuotannon päälaelleen. Nyt he tuottavat valaisimia, joissa on ääntä vaimentavia materiaaleja, joka tekevät niistä täydellisiä korkea kattoisiin tiloihin ja joissa on kovia materiaaleja.
Embacco valaisimet yhdistää harvinaisesti hyvää valoa ja hyvää ääntä! Nämä valaisimet lisäävät hyvää akustiikkaa jokaiseen kotiin ja samalla ne luovat kaunista tunnelmaa valolla.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.