Artecnica

Artecnica on Los Angelesissa perustettu designyritys, joka tekee yhteistyötä tämän hetken kiehtovimpien ja houkuttelevimpien kansainvälisten suunnittelijoiden kanssa, luodakseen inspiroivaa käyttötaidetta elinympäristöösi.

Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt

Enemmän tietoa merkistä Artecnica

Rinnallaan sellaisia lahjakkaita suunnittelijoita kuten Tord Boontje, Hella Jongerious, ja Campanan veljekset, kehittää Artecnica jatkuvasti uusia, eläviä ja värikkäitä ilmaisukeinoja keksinnöilleen, ja jatkaa näin ilon tuomista arkipäivän designiin.
Artecnica on vakavasti sitoutunut toimimaan kestävän kehityksen ja vastuullisen tuotannon periaatteiden mukaisesti. Tuotteet on usein valmistettu kierrätysmateriaaleista ja ne kuljetetaan litteissä, tilaystävällisissä paketeissa. Tämä vähentää hiilijalanjälkeä.

Design with Conscience ® -ohjelma toimii kehitysmaiden käsityöläisten kanssa yhteistyössä, edistääkseen heidän hyvinvointiaan. Tämä humanitäärinen lähestymistapa korostaa jaettua työtä ja tuloksia yli kulttuuristen, rodullisten, ja uskonnollisten rajojen. Näin design toimii muutoksen katalysaattorina myös globaalissa mittakaavassa.

Artecnica aloitti Design with Conscience ® -ohjelmansa vuonna 2002 tuodakseen esille tuotesuunnittelua, joka on linjassa humaanien ja ympäristöystävällisten periaatteiden kanssa.

Aina vain kasvavan kaupankäynnin globalisoitumisen myötä on maaseudun käsityöläiset suljettu perinteisten markkinoiden ulkopuolelle, mikä eristää heidät potentiaaliselta kysynnältä. Haasteena onkin kehittää kilpailukykyisiä tuotteita, joiden myötä paikallinen tietotaito säilyisi arvossa, eikä muuttuisi teollistetuksi ja arvoltaan vähäiseksi massatuotannoksi.

Edistääkseen taitavien käsityöläisten yhteisöjen omavaraisuutta kehittymättömissä maissa, tekee Artecnica yhteistyötä myös sellaisten yleishyödyllisten organisaatioiden kuten Aid to Artisans ja The British Council kanssa.

Tämä kumppanuus keskittyy tuomaan kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat hädänalaisten alueiden artisaanien ulottuville. Suunnittelijat auttavat käsityöläisiä löytämään paikkansa kansainvälisillä markkinoilla, ja Artecnica tarjoaa logistiikan, markkinoinnin, sekä muun tarpeellisen avun saadakseen valmiit tuotteet asiakkaiden ulottuville.
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.