Aros Design

Aros Design pitää arvossa jyllannintanskalaisia juuriaan. Uuden ulkovalosarjan nimi ”Copenhagen” onkin ylistys pienen Tanskan suurelle pääkaupungille, jonka design on maailmankuulua.

”Aros on Aarhusin alkuperäinen viikinkinimi.”
Copenhagen Square Ulko Seinävalaisin Valkoinen - Aros Design
EUR 266,00
Tilaa ennen klo 15 ja tilauksesi lähetetään tänään (arkipäivinä)
Viser 1 ud af 1 produkter

Lisää tietoa Aros Design valaisimista

Tanskalainen brändi, jolta löytyy asennetta ja puhtaita linjoja sekä kunnioitusta Jyllantilaisille juurilleen. Heidän ainutlaatuinen ulkoilma sarja Copenhagen tekee kunnianosoituksen Tanskan suurkaupungille, joka on maailmankuulu muotoilustaan. Suosittu valaisinsarja Copenhagen on päällystetty maalilla, jota käytetään yleensä lentokoneisiin ja se tekee valaisimista erittäin kestäviä kaikkiin sääolosuhteisiin silti pysyen ainutlaatuisena, tyylikkäänä, yksinkertaisena ja kauniina valaisimena, jolta löytyy asennetta. Copenhagen sarja on saatavilla mustana ja valkoisena, lisäksi pronssisena ja inox (alu), tehden ulkoilmavalaisimesta sopivan suurimpaan osaan julkisivuista.

Sarjaan kuuluu Copenhagen Cube sekä pikkuveli Copenhagen Square, joka valaisee ylös sekä alas ja on muodoltaan neliö. Copenhagen Square Plus on myös saatavilla suorakulmion muotoisena. Ja viimeisenä sarjassa on Copenhagen Bollard, jossa on kaunis valo, joka virtaa ulos sen kirkkaasta laatikosta yläosassa, joka sopii täydellisesti ajokäytävän valaisemiseen. Copenhagen Bollard on saatavilla vain mustana. Copenhagen sarja sopii täydellisesti skandinaaviseen arkkitehtuuriin. Copenhagen valaisinsarja AROS Designilta koostuu kestävistä materiaaleista, alumiinista ja lasista. Valaisin käyttää energiaa säästäviä LED-valoja, joita ei tarvitse koskaan vaihtaa.
Jaa kuvasi @lampemesteren
Tägää #yesLampemesteren, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.