Anna-Mette Monnelly

Syntynyt: (naisen ikää ei saa kysyä)
Tunnettuja töitä: Le Klint 148 Coprino
Koulutus: Arkkitehti

Historia
Anna-Mette Monnelly on arkkitehti ja hän kouluttautui MIT:ssä sekä Kuvataideakatemian Arkkitehtikoulussa. Ollessaan MIT:ssä hän muun muassa opiskeli monimutkaisia materiaaleja. Hän on Sight and Settlementin haltija, joka kertoo kestävyydestä, energiansäästöstä ja sisäilmastosta.

Lisäksi Anna-Mette Monnelly on opettanut kestävyyttä ja arkkitehtuuria useiden vuosien ajan. Anna-Meten työ perustuu syvään kiinnostukseen ja materiaalien ominaisuuksien kunnioittamiseen. Hän on vuosien ajan kehittänyt kestävää arkkitehtuuria Yhdysvalloissa, jossa sitoutuminen optimoimaan sen, kuinka käytämme yhteisiä voimavarojamme on ollut liikkeellepaneva voima. Suunnittelun kauneus ja laatu on keskipisteenä.

Opiskelijana Anna-Mette esitteli Louvressa projektia, jossa esiteltiin tulevaisuuden materiaaleja - sekä sitä, millaisen vaikututelman ne luovat huoneeseen, joissa niitä käytetään. Kestävän arkkitehtuurin, sisäilmaston ja resurssienhallinnan, kauneuden, luonnollisten muotojen, materiaalien, kestävyyden ja materiaalien yhdistäminen - ja niiden keskinäiset suhteet -  ovat nyt johtaneet myös valaistuksen suunnitteluun.

Työprojektit kuljettavat Anna-Metteä laajasti ympäriinsä Aasiassa, Lähi-idässä ja tietenkin sekä Yhdysvalloissa, että Tanskassa. Suuri maantieteellinen alue merkitsee sitä, että on olemassa paljon tarvetta olettaa kestävyyden punnitsemisen ja mittauksen mahdollisuuden - esimerkiksi tiedonkeruun, konkreettisten mittausten sekä paikallisten olosuhteiden ja erityistarpeiden analyysien avulla, mikä on välttämätöntä uniikkien ja innovatiivisten ratkaisujen luomiseksi.
Ei tuotteita
Hakukriteeriä vastaavia tuotteita ei löytynyt
Jaa kuvasi #jaavalaisinmestari
Tägää #jaavalaisinmestari, jolloin kuvat näkyvät täällä. Inspiroidu ja innostu näistä ainutlaatuisista kodeista.